• Μειωμένη τιμή

Youth Lab. Micellar Water 400ml

Κωδικός: 5201062007975

Μάρκα: YOUTHLAB

15,75 €
9,45 € -40%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

MICELLAR WATER 400ml

Υγρό διάλυμα καθαρισμού, προσώπου & ματιών, για όλους τους τύπους δέρματος

Πρόκειται για ένα μη λιπαρό υγρό διάλυμα καθαρισμού, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ, τους ρύπους και την πλεονάζουσα λιπαρότητα, εξισορροπεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας και καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς, χωρίς να διαταράσσει το υδρολιπιδικό φιλμ ή να αφυδατώνει.

Είναι πλούσιο σε φυτικά συστατικά και κατάλληλο για καθημερινή χρήση ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και τα άτομα με ευαισθησία στην περιοχή των ματιών ή χρήστες φακών επαφής, καθώς έχει pH 7 (pH δακρύων: 7.2).

Σε πρακτική συσκευασία των 400ml με pump για ακόμα πιο εύκολη εφαρμογή!


5201062007975
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Plantscription Youth Renewing Power Night Cream 50ml

Μία κρέμα νυκτός αντιγηραντικής δράσης που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία νεανική και φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Origins Out of Trouble 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος καταπολεμώντας την ακμή και βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.


Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Αντιμετώπιση: Ακμή

Lierac Micellar Water Ντεμακιγιάζ 200ml

Micellar water ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το μικκυλιακό νερό είναι απεσταγμένο νερό με καθαριστικές ιδιότητες και ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη ή άλλες ουσίες. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην απομάκρυνση των ρύπων και του περιττού σμήγματος από το δέρμα, χωρίς να δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Τύπος: Micellar Water

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliene Advanced Face Serum 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Origins, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Lierac Homme 50ml

Η ανδρική κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ακόμη, χάρη στο χρώμα που περιλαμβάνει, μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει και μια ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας ατέλειες και ερυθρότητα.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel

Filorga Global Repair Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών & Χειλιών κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Κρέμα Global Repair της εταιρείας Filorga για το περίγραμμα των ματιών και των χειλιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τους μαύρους κύκλους.

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Αντιμετώπιση: Μαύροι Κύκλοι

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml