• Μειωμένη τιμή

Youth Lab. Wrinkles Erasure Cream For Eyes All Skin Types 15ml

Κωδικός: LAB.1308

Μάρκα: YOUTHLAB

33,00 €
19,80 € -40%
με ΦΠΑ
Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με δράση ενάντια σε μαύρους κύκλους και οιδήματα, για κάθε τύπο δέρματος

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η Wrinkles Erasure Cream For Eyes είναι μια κρέμα ενισχυμένης σύνθεσης που εξασφαλίζει τη λείανση των ρυτίδων στο «πόδι της χήνας», την αναδόμηση του φυσικού φραγμού προστασίας της επιδερμίδας και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και της λεμφικής κυκλοφορίας στο κάτω βλέφαρο. 
Η μοναδική της σύνθεση στο Εξαπεπτίδιο Νέας Τεχνολογίας Receptor Uphold against BioAging επιτυγχάνει τη μείωση των ρυτίδων και την επαναφορά της συνοχής του δερματικού ιστού, τα φυτικά Βλαστοκύτταρα και τα βιομιμητικά Αμινοξέα «γεμίζουν» τις ρυτίδες έκφρασης και ενυδατώνουν άμεσα την περιοχή, ενώ το Σκουαλένιο, η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα Έλαιου Αbyssinian επαναφέρουν την ελαστικότητα στο δέρμα.

Έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών έδειξε ότι 7 στις 10 γυναίκες είχαν 52% μείωση στους μαύρους κύκλους σε 60 ημέρες*!

Δερματολογικά ελεγμένη και μη φαγεσωρογόνα σύνθεση, χωρίς parabens και γλουτένη, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

* Σε δείγμα 21 γυναικών


LAB.1308
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Ideal Resource Anti-Ageing & Radiance Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate 60caps

Βοτανικά έλαια που εγχέονται με μια συνέργεια αντιοξειδωτικής Pro-βιταμίνης C και E για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος έναντι εξωτερικών επιθέσεων για μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, και ενίσχυση του δέρματος.

Συσκευασία: 60 Κάψουλες

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Ρετινόλη 60τμχ

Αεροστεγείς και αδιαφανείς κάψουλες για το πρόσωπο και τα μάτια που προστατεύουν τη φυσική ρετινόλη του δέρματος από τον αέρα και το νερό και μεταμορφώνουν την επιδερμίδα.

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Ματιών με Ρετινόλη 15ml

Ορός ματιών με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος εξαλείφοντας τα σημάδια κόπωσης.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Αναζωογόνηση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Nuxe Merveillance Lift Firming Powdery Cream Συσφικτική Κρέμα Προσώπου, 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nuxe με αίσθηση πούδρας, είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 40+ . Ενδείκνυται για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Εντατική αναδόμηση των ιστών και παρεμπόδιση σοβαρών ερεθισμών

Ένα βιοσυνθετικό εξαπεπτίδιο επιταχύνει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος

 Ένας θερμικά ανθεκτικός σταθεροποιητής micro-algae αυξάνει την κυτταρική άμυνα ενάντια στο stress.

Το δέρμα επανακτά την απλότητα του

Origins Plantscription Anti-Aging Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη