• Μειωμένη τιμή

Korres White Pine Κρέμα Ημέρας , Volcanic Minerals Μάσκαρα & Cashmere Kumquat Άρωμα

Κωδικός: 5203069117190

Μάρκα: Korres

39,90 €
29,93 € -25%
με ΦΠΑ

Πακέτο προσφοράς με κρέμα ημέρας, σε κανονικό μέγεθος, μάσκαρα και άρωμα σε ειδικά μεγέθη για να τα έχετε πάντα μαζί σας.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Τρόπος Χρήσης

Λευκή Πεύκη Αναπλήρωση Όγκου Κρέμα Ημέρας: Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εφαρμόστε καθημερινά μετά τον καθαρισμό και τον αγαπημένο σας Λευκή Πεύκη Αναπλήρωση Όγκου Ορό Προσώπου.

Cashmere Kumquat Eau De Toilette: Ψεκάστε απευθείας στην επιδερμίδα στα σημεία των παλμών (λαιμός, εσωτερικό καρπών / αγκώνων) και αφήστε να στεγνώσει αποφεύγοντας την τριβή για τη μέγιστη διάρκεια και απόδοση του αρώματος. Για εξωτερική χρήση μόνο.

Volcanic Minerals Μάσκαρα: Εφαρμόστε την Volcanic Minerals Drama Volume Μάσκαρα με ανοδική κίνηση από τη ρίζα προς την άκρη των βλεφαρίδων. Για μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα, εφαρμόστε 3 στρώσεις προϊόντος χωρίς να αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει μεταξύ των στρωσεων.


5203069117190
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: