Nuk Easy Learning Snack Box 36+Μ

Κωδικός: K00053849

Μάρκα: NUK

9,51 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Για να διατηρείται το κολατσιό του μωρού σας φρέσκο Iδανικό για όταν βρίσκεστε στο δρόμο Απαλό καπάκι με ανάγλυφη επιφάνεια από σιλικόνη για άνετο κράτημα και προστασία από το λέκιασμα Πρόσθετο καπάκι για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα όταν βρίσκεστε στο δρόμο Για παιδιά από μηνώνΠληροφορίες Σε αυτές τις περιπτώσεις σας προτείνουμε το NUK Easy Learning Snack Box Κατάλληλο για τη διατήρηση και τη μεταφορά μικρογευμάτων όπως κομμένων φρούτων και λαχανικών Με ιδιαίτερα πρακτικό καπάκι από μαλακή σιλικόνη με ανάγλυφη υφή Τα μικρά αδέξια χεράκια ή τα περιποιημένα ακροδάχτυλα της μανούλας δεν γλιστρούν πάνω στο ανάγλυφο καπάκι και έτσι μπορούν να πιάνουν με ευκολία τα φρούτα και λαχανικά που περιέχει το τάπερ Κυκλοφορεί με πρόσθετο προστατευτικό καπάκι για τον δρόμο το οποίο κλείνει το τάπερ με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια διατηρώντας το περιεχόμενο φρέσκο Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις περιλαμβανόμενες εργονομικές λαβές Κατάλληλο για παιδιά από μηνώνNUK Easy Learning Snack Box Ένας πρακτικός σύντροφος σε κάθε εκδρομή

K00053849
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A Little Lovely Company Butterflies Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Ροζ

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Butterflies σε Ροζ χρώμα 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις.

Ezpz Mini Cup 12m+ Blush

Ποτηράκι για παιδιά, της εταιρίας Ezpz, για να απολαμβάνουν τα μικρά σας τα αγαπημένα τους ροφήματα, κάθε στιγμή της ημέρας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών, με χωρητικότητα 118ml.

Υλικό: Πλαστικό

Χρώμα: Ροζ

Chilly's Gradient Edition Μπουκάλι Θερμός Ανοξείδωτο BPA Free 500ml

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι 304 και φινιρισμένο με προηγμένης διαδικασίας βαφή πούδρας. Το αεροστεγές βιδωτό καπάκι αποτρέπει τις τυχαίες διαρροές και τις λερωμένες τσάντες!

24 ώρες κρύο - ανεξαρτήτως καιρού

12 ώρες ζεστό

Κλείσιμο χωρίς διαρροές

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Δεν γίνεται υγροποιήση

Χωρίς BPA

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 304 μέσα και έξω

Μόνωση με κενό αέρος με διπλό τοίχωμα για μόνωση

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο 

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

A Little Lovely Company Savanna Πλαστικό Παιδικό Δοχείο Φαγητού Πράσινο

Παιδικό, πλαστικό δοχείο φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε πράσινο χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Fresk Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Καλαμάκι Deer Amber σε Καφέ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας Fresk είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Θερμός

Υλικό: Ανοξείδωτο

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 350ml

A Little Lovely Company Παιδική Τσάντα Πλάτης Ροζ 25,5x10x23,5εκ.

Παιδική τσάντα πλάτης σε ροζ χρώμα της εταιρείας A Little Lovely Company, κατάλληλη για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού, τις εκδρομές και τις βόλτες τα Σαββατοκύριακα. Μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αγαπημένα του παιχνίδια, το παγούρι του με το νερό και ότι άλλο χρειαστεί. Οι ιμάντες προσαρμόζονται στην πλάτη του κάθε παιδιού.

Διαστάσεις: 25.5x10x23.5εκ.

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός σε Πράσινο χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία.

Θερμός

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 350ml

KiETLA: Γυαλιά Ηλίου Ourson 2-4 ετών Silver Blue

Τα γυαλιά ηλίου Ourson είναι άθραυστα, με ειδικό σχεδιασμό για τα ταιριάζουν απόλυτα στα αυτάκια και στην μύτη των μικρών παιδιών ανάλογα την ηλικιακή ομάδα και έχουν φακούς μέγιστης προσταστίας κατηγορίας 3!

Με ειδικό εφέ καθρέυτη χωρίς όμως να είναι πολωτικά (polarised), καθώς δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά! 

Έτσι είναι ακαταμάχητα παρέχοντας την απόλυτη προστασία και ασφάλεια από την υπεριώδης ακτινοβολία!

Φακοί προστασίας κατηγορίας 3 polycarbonate με εφέ καθρέφτη.

- 100% προστασία από UVA, UVB και UVC ακτινοβολία.

- Φακοί: 3,4 εκ (1-2 ετών) και 3,6 εκ. (2-4 ετών) για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών.

- Ενσωματωμένο ειδικό φίλτρο της KiETLA για μείωση της αντανάκλασης.

- Δεν είναι αγρατζούνιστα λόγω του εφέ καθρέφτη. 

Chilly's Floral Μπουκάλι Θερμός Ditsy Blossoms 500ml

Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες

Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)

Ανακυκλώσιμο

A Little Lovely Company Forest Friends Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού 0.85lt Μ18 x Π12 x Υ6cm

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε μέντα χρώμα. H χωρητικότητα του είναι 0.85lt. Λόγω του σχεδίου και του μεγέθους του είναι κατάλληλο για τη μεταφορά snacks, ώστε να έχετε μαζί σας πάντοτε κάτι να τσιμπήσετε.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm