Mey AHA Complex Cream 50 ml

Κωδικός: K00016809

Μάρκα: Mey

58,59 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Η MEY AHA COMPLEX CREAM είναι μία ιδανική κρέμα νύχτας με πλούσια αντιγηραντική δράση Το γλυκολικό οξύ δρα ως ένας απολεπιστικός παράγοντας που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο απαλό δέρμα με νεανική εμφάνιση λόγω της μείωσης των ξηρών γραμμών και των λεπτών ρυτίδων Ένα δευτερεύον όφελος του γλυκολικού οξέος είναι η ικανότητά του να ελκύει ενυδατικά συστατικά στην επιφάνεια που μόλις αφαιρέθηκαν τα νεκρά κύτταρα Τα ενυδατικά αυτά συστατικά είναι ένας συνδυασμός εκχυλισμάτων που προέρχονται από φυτά equisetum arvense και φρούτα λεμονιού ανανά passion fruit και σταφυλιού και προσφέρουν τις ενυδατικές συσφικτικές και λειαντικές ιδιότητες παρουσιάζοντας ένα λαμπερό δέρμα χωρίς δυσχρωμίεςΣυσκευασία ml

K00016809
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Thank You Farmer Miracle Age Rich 24ωρη Αναπλαστική & Λευκαντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Πανάδων 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. 

Vichy Liftactiv Supreme Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Προσώπου Νυκτός 50ml

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας και συσφικτική φροντίδα. Η Liftactiv Nuit διορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μεταμορφώνει την υφή της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Apivita Bee Radiant White Peony & Patented Propolis Balm Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας, από 96% συσταστικά φυτικής προέλευσης, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024