Hydrovit Retinol Plus Monodose 60

Κωδικός: K00012471

Μάρκα: Hydrovit

38,07 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες σε εβδο΅άδες και τις βαθιές σε εβδο΅άδες περιορίζει τις ΅ελαγχρω΅ατικές βλάβες  βελτιώνει το χρώ΅α του δέρ΅ατος καθώς και τα επίπεδα ενυδάτωσης Το δέρ΅α γίνεται απαλό και ελαστικό σαν νεανικόΠληροφορίες H Hydrovit Retinol Plus είναι μία νέα ενισχυμένη σύνθεση σε μονοδόσεις που προσφέρει υψηλής απόδοσης αντιρυτιδική περιποίηση με μοναδικό τρόπο χρήσης Κάθε μονοδόση περιέχει το συστατικό Retinol που μειώνει τις ρυτίδες Περιέχει επίσης εκχύλισμα Αβοκάντο με ευεργετικά για το δέρμα συστατικά όπως Bιταμίνες C E και Β Νιασίνη Ριβοφλαβίνη Παντοθενικό Οξύ Φυλλικό Οξύ με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες ωΛιπαρά οξέα που προσφέρουν ενυδάτωση και Λεκιθίνη που εμφανίζει μαλακτική δράση Χωρίς συντηρητικά για να αποφεύγονται αλλεργικές αντιδράσεις Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το makeupΣυσκευασία μονοδόσεις 

K00012471
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Frezyderm Spot End Corrective 30ml

Πολυδύναμη λευκαντική κρέμα τοπικής εφαρμογής για άμεση και ταχεία δράση σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Ο συνδυασμός συστήματος λεύκανσης και συμπλέγματος κερατολυτικών ενεργών, μειώνει την παραγωγή της μελανίνης και αποχρωματίζει τις καφέ κηλίδες ενώ ενισχύει τη δράση των άλλων προϊόντων της σειράς SPOT END.

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

A-Derma Dermalibour Cica-Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας A-Derma είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Ακόμη, χάρη στο χρώμα που περιλαμβάνει, μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει και μια ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας ατέλειες και ερυθρότητα.

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Vichy Mineral 89 Σετ Περιποίησης για Ενυδάτωση με Καθαριστικό Προσώπου , Κρέμα Προσώπου & Νεσεσέρ 50ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Vichy, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Καθαριστικό Προσώπου, Κρέμα Προσώπου, Νεσεσέρ

Δράση: Ενυδάτωση

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Jowae Xmas 2022 Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου

Πακέτο περιποίησης με καλλυντικά, της εταιρείας Jowae, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Κρέμα Προσώπου, Μάσκα Προσώπου

Δράση: Ενυδάτωση