Hydrovit Biotrin DS Shampoo 150 ml

Κωδικός: K00012482

Μάρκα: Hydrovit

14,27 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Χρησιμοποιείται γιαΑποτελεσματική αντιμετώπιση της πιτυρίδαςΣε περιπτώσεις σμηγματορροϊκής δερματίτιδαςΣε περιστατικά ποικιλόχρου πιτυρίασηςΓια την καταπολέμηση της έντονης λιπαρότηταςΣε επιδερμίδες που εμφανίζουν ξηροδερμία Ανακουφίζει από τους ερεθισμούς τα ερυθήματα και τον κνησμό που προκαλούνται από υπερκερατωσικές διαταραχές Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιώνΣυσκευασία ml

K00012482
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Argan Oil Shampoo 2x250ml

Σαμπουάν για μετά τη βαφή, εμπλουτισμένο με έλαια Argan και jojoba και βιταμίνη Ε, που δρα κατά του ξεθωριάσματος, προσφέρει μέγιστη διάρκεια στο χρώμα και ενισχύει τη λάμψη. Κατάλληλο για vegetarians. Δερματολογικά ελεγμένο.

Vichy Dercos Nutrients Detox Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml

Το Vichy Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo είναι ένα εξισορροπιστικό ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού, χωρίς νερό. Για λιπαρά μαλλιά, ή μαλλιά που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

Apivita Dry Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Ξηρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Klorane Conditioner With Desert Date 200ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Klorane, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Ξηρά