Froika Super Hydratant Cream 66 ml

Κωδικός: K00013490

Μάρκα: FROIKA

33,45 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Αποκαθιστά και διατηρεί το υδρολιπιδικό φιλμ Αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζΣυσκευασία ml

K00013490
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Yellow Rose Caviar & DNA Marine Face Mask 50ml

Αναζωογονητική, ενυδατική και συσφιγκτική μάσκα για μία πολυτελή περιποίηση με πρωτεΐνες Χαβιαριού.

Ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας φρεσκάδα, λάμψη και ανανέωση.

Πλαστικοποιείται και αφαιρείται σε κομμάτια (ως peel-off).

Origins Out of Trouble 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος καταπολεμώντας την ακμή και βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.


Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Αντιμετώπιση: Ακμή

Korres Yoghurt Sunscreen Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος SPF50 Spray 150ml

Το αντηλιακό της Korres είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προστατεύει ικανοποιητικά από τον ήλιο και απλώνεται εύκολα.

Pharmasept Heliodor Face SPF50 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Yellow Rose Clear Spot Serum

Θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιοξειδωτικό λάδι φωτεινότητας με βιολογικό λάδι Ελιάς, ειδική δραστική μορφή Βιταμίνης C και ενεργά φυτικά εκχυλίσματα, για κηλίδες ή λιπαρή επιδερμίδα

Thank You Farmer True Water Deep Ενυδατικό Serum Προσώπου 60ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Hei Poa Coconut Hair & Body Shampoo 150ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο με οργανικό πολτό καρύδας που προσφέρει ενυδάτωση αλλά και μία αίσθηση άνεσης. Με σύνθεση φυτικής προέλευσης που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και με μια αίσθηση άνεσης.

Darphin Intral 24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες κατά της Ερυθρότητας 50ml

Διάφανη ασπίδα προστασίας του ευαίσθητου δέρματος, που αναπνέει και προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση. Φόρμουλα από 100% ορυκτά φίλτρα UVA/UVB, με λεπτόρευστη υφή, φυσικές μεταλικές χρωστικές ουσίες και αόρατο φινίρισμα, που αφήνει την επιδερμίδα απαλή, φωτεινή και απόλυτα προστατευμένη.

Lierac Premium La Creme Soyeuse Light 24ωρη Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα προσώπου ημέρας 24ωρης διάρκειας της εταιρείας Lierac. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Κανονική/Μικτή

• Κατάλληλη για: Όλες τις ηλικίες

• Υφή: Light

• Όγκος: 50 ml

Origins Plantscription Anti-Aging Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Thank You Farmer Miracle Age Repair Toner 150ml

Λοσιόν τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς τη για ενυδάτωση.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Τόνωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι