Froika Hydro Base Cream 100 ml

Κωδικός: K00015065

Μάρκα: FROIKA

14,19 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Κατάλληλη γιαΞnρότnτα λόγω κλιματικών συνθnκών κρύο ξnρός αέρας ρύπανσn air conditionΦλογώσεις ήπια εγκαύματα nλιακό έγκαυμαΕρεθισμούς που προκαλούνται από το ξύρισμα ή την αποτρίχωσnΞnρότnτα ή ερεθισμούς λόγω γενετικής προδιάθεσnς καταστάσεων stressκούρασnς λnψn φαρμάκων θεραπεία ακμής κλπ επαφής με καθαριστικά απολυμαντικά ή ουσίες επιθετικές στο δέρμαΑτοπική ξnρότnταΣυσκευασία ml 

K00015065
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Filorga Oxygen-Glow CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Υφή: Cream

Nuxe Merveillance Lift Firming Powdery Cream Συσφικτική Κρέμα Προσώπου, 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nuxe με αίσθηση πούδρας, είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 40+ . Ενδείκνυται για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Yellow Rose Ananas Face Mask 50ml

Ενυδατική και θρεπτική μάσκα με εκχύλισμα Ανανά κατάλληλη για κανονικά και ξηρά δέρματα.

Καθαρίζει, τονώνει και ξεκουράζει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της λάμψη και φρεσκάδα.

VICHY EAU THERMALE MINÉRALISANTE ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ

Ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy για εξισορρόπηση, αναζωογόνηση και καταπράυνση, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και αναδεικνύουν την υγιή της λάμψη.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.