Froika Hyaluronic AHA-14 Cream 50ml

Κωδικός: K00013821

Μάρκα: FROIKA

38,70 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος επανενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία απολέπισης και αναγέννησης των κυττάρων Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας κάνοντάς την λεία απαλή και φωτεινήΧρήση Αρχικά μόνο βράδυ για τις δύο πρώτες εβδομάδες και στη συνέχεια πρωί βράδυΣυσκευασία ml

K00013821
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Hei Poa Coconut Hair & Body Shampoo 150ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο με οργανικό πολτό καρύδας που προσφέρει ενυδάτωση αλλά και μία αίσθηση άνεσης. Με σύνθεση φυτικής προέλευσης που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και με μια αίσθηση άνεσης.

Filorga Hydra-Hyal 24ωρη Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Η Filorga HYDRA-HYAL Hydrating Plumping Water Cream 50ml  με υαλουρονικά οξέα ειδικά σχεδιασμένη για τις μικτές έως λιπαρές επιδερμίδες.

Η σύνθεσή του συνδέει ένα δίδυμο υαλουρονικών οξέων (δικτυωτού και χαμηλού μοριακού βάρους) με την επανεξισορρόπηση του ενεργού συστατικού για την αποκατάσταση του επιπέδου ενυδάτωσης για όλη την ημέρα.

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.

Κατασκευασμένο στην Γαλλία

Lierac Lotion Ντεμακιγιάζ The Moisturizing 200ml

Λοσιόν ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Merveillance Lift Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Froika Hyaluronic AHA-8 Cream 50ml Δερματολογική Κρέμα με Α Υδροξυοξέα Φρούτων

Φυσική κρέμα απολέπισης με οξέα α-υδροξυ φρούτων σε συγκέντρωση ΑΗΑ 8%Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύτηκαν στην επιφάνεια του δέρματος και επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία …

Thank You Farmer Miracle Age Rich 24ωρη Αναπλαστική & Λευκαντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Πανάδων 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός.