Synchroline Synchroelast Body Cream 200 ml

Κωδικός: K00005887

Μάρκα: Synchroline

29,22 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Προλαμβάνει με ασφάλεια το σχηματισμό των ραβδώσεων κατά τη διάρκεια της κύησης χρήση από τον τρίτο μήνα αλλά και στην εφηβεία όταν υπάρχει απότομη ανάπτυξη ή σε περιπτώσεις απώλειας βάρουςΧρήση Πρωί βράδυΣυσκευασία ml

K00005887
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Lavish Care Banana Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Η Lavish Body Care Cream με άρωμα Banana,, είναι ένα προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας. Ειδική φόρμουλα με ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Lavish Care Banana Body Scrub 250ml

Κρέμα απολέπισης της Lavish Care κατάλληλη για όλο το σώμα. Καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Μετά την απολέπιση, το δέρμα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να είναι πιο απαλό και λαμπερό.

Τύπος: Κρέμα

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το Σώμα