Chicco Κύπελλο Rolly Μπλε ή Πορτοκαλί 12m+

Κωδικός: K00048765

Μάρκα: Chicco

9,15 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Κύπελλο με απαλό στόμιο εργονομική λαβή δεν στάζει BPAΚατάλληλο για παιδιά ηλικίας μ

K00048765
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Μπλε 4τμχ

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Καλαμάκι Πολύχρωμο 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός σε Πράσινο χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία.

Θερμός

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 350ml

A Little Lovely Company Dinosaurs Σχολική Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου σε Πράσινο χρώμα Μ22 x Π10 x Υ30cm

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά νηπιαγωγείου της εταιρίας A Little Lovely Company με θέμα Δεινόσαυροι σε πράσινο χρώμα χωρητικότητας 13 λίτρων

Ύψος: 30εκ

Μήκος: 22εκ

Πλάτος: 10εκ

KiETLA Ourson 1-2 Years Βρεφικά Γυαλιά Ηλίου Peach

Σχήμα Αρκουδάκι

Εφέ Καθρέφτη

100% Προστασία UV

Άθραυστο Πλαίσιο & Φακοί

Βρεφικά γυαλιά ηλίου με άθραυστο σκελετό σε σχήμα αρκουδάκι & φακούς που προσφέρουν 100% προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι σταθερά στο πρόσωπο και είναι ελαφριά.

Jabadabado Ξύλινο Κρουστό Ντέφι

Παιδικό κρουστό όργανο της εταιρίας Jabadabado, για τους μικρούς "μουσικούς" της οικογένειας. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο, ασφαλές στη χρήση από κάθε μικρό μας φίλο.

Τα μουσικά παιχνίδια βοηθούν, όχι μόνο στην εξάσκηση των κινητικών δεξιοτήτων των χεριών, αλλά και στον συντονισμό διαφορετικών ρυθμικών μοτίβων και ήχων, στην αφύπνιση της μουσικής ευαισθησίας, στην συγκέντρωση των παιδιών, καθώς και στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Διαστάσεις:

Μήκος: 16cm

Πλάτος: 16cm

Ύψος: 7cm

Jungle Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Πράσινο

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός, με θέμα Δεινόσαυροι. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Ροζ Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό