Chicco Σετ Κουτάλια Φαγητού 12m+

Κωδικός: K00004344

Μάρκα: Chicco

4,17 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Δύο κουταλάκια με εργονομική λαβή που δεν γλιστράει Η χωρητικότητά τους είναι ιδανική για την σωστή ποσότητα που χρειάζεται το μωρό σε κάθε κουταλιά φαγητού Δεν ερεθίζει τα ούλαΣυσκευασία τεμ

K00004344
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Orchard Bus Stop

Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πίνακα για να καθορίσουν τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή αποβιβαστούν από το λεωφορείο τους

Sophie La Girafe Σετ Βρεφικά Μαχαιροπίρουνα από Μέταλλο για 3+ μηνών 3τμχ

Αυτό το σετ μαχαιροπίρουνα της εταιρείας Sophie La Girafe, είναι κατάλληλο για την εκπαίδευση των παιδιών να τρώνε μόνα τους. Είναι μεταλλικό, ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση και στις γρατζουνιές, συνδυάζοντας πρακτικότητα και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του φαγητού. Περιλαμβάνονται 3 τεμάχια.

Υλικό: Μεταλλικό

Chilly's Floral Μπουκάλι Θερμός Patchwork Bloom 500ml

Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες

Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)

Ανακυκλώσιμο

BPA Free (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.

Κατασκευαστής

Chilly's

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΑνοξείδωτο

ΜέγεθοςΜπουκάλι

Χωρητικότητα0,5 lt

Τύπος ΜόνωσηςΔιπλό Τοίχωμα

ΧρήσηΖεστά και Κρύα Ροφήματα

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Ροζ 4τμχ για 4+ μηνών

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Space σε Μπλε χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα,...

Dr. Brown's Γυάλινο Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 150ml για 0+ μηνών

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Fresk Nightshadow Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Blue Polarbear

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε μπλε χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Tube 200ml

Μαλακτικό γαλάκτωμα, για δέρμα με τάση ατοπίας ή ξηρότητα. Μειώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού. Ενδείκνυται για βρέφη, παιδιά, ενήλικες και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Fresk Παιδικό Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό (UV) Φούξια

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμές, αρμονία και χαρακτήρα. Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! Η μικρή σας γοργονίτσα θα εντυπωσιάσει μέσα στο χαριτωμένο, ολόσωμο μαγιό της Fresk!