Eubos Liquid Red 200ml

Κωδικός: K00012862

Μάρκα: Eubos

7,40 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Υγρό για τον καθημερινό απαλό δερματολογικό καθαρισμό του σώματος κατά το ντούς ή το μπάνιο Πληροφορίες Με τον ειδικό συνδιασμό δοκιμασμένων και ελεγμένων καθαριστικών είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένο για βαθύ  καθαρισμό τών πόρων του ευαίσθητου δέρματος Συστήνεται γενικότερα στην περίπτωση που δέν υπάρχει καλή ανοχή στο σαπούνι ή κατα την υποστήριξη της θεραπευτικής αγωγήςΤύπος επιδερμίδας Για κανονικό και μικτό δέρμα φυσιολογικό phΧρήση Χρησιμοποιείται για ντούζ και καθαρισμό όπως τα προιόντα ευρείας κατανάλωσης στο μπάνιο προσθέτετε EUBOS ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ στο νερό της μπανιέραςΣυσκευασία Μπουκάλι mlΣυστατικά Aqua sodium laureth sulfate disodium cocoamphodiacetate PEG caprylic

K00012862
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Firming Body Κρέμα για Σύσφιξη Σώματος 200ml

Χάρη στο εκχύλισμα κισσού και τη βιταμίνη C, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρονται για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα. Η σύσφιγξη του δέρματος αποκαθίσταται.

Αυτή η απολαυστική, φίνα, ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που δεν κολλάει ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει ένα βελούδινο και διακριτικά αρωματισμένο τελείωμα για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Lavish Care Banana Shower Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, με άρωμα banana προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream