Korres Σαμπουάν Αλόη & Δίκταμο για Κανονικά Μαλλιά 250ml

Κωδικός: K00042223

Μάρκα: Korres

8,56 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά με αλόη και εκχυλίσματα από δίκταμο ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την ΚρήτηΠληροφορίες Απαλό σαμπουάν με ήπιους παράγοντες ιδανικό για καθημερινή χρήση Η αλόη πλούσια σε πρωτεΐνες και αμινοξέα ενυδατώνει τα μαλλιά αυξάνοντας την ελαστικότητά τους ενώ το δίκταμο γνωστό για την ήπια αντισηπτική του δράση ενισχύει την ισορροπία του τριχωτού Δερματολογικά ελεγμένοΣυστατικά Aqua Water Eau Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine Glycerin Aloe Barbadensis Leaf Juice Cocamidopropyl Hydroxylsultaine Sodium Lauryl Glucose Carboxylate Decyl Glucoside Lauryl Glucoside Parfum Fragrance Benzyl Alcohol Biotin Caprylyl Glycol Citronellol CocoBetaine Dicaprylyl Ether Glyceryl Caprylate Glyceryl Oleate Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Hexyl Cinnamal Hydrolyzed Wheat Protein Hydrolyzed Wheat Starch Lactic Acid Lactitol Levulinic Acid Limonene Niacinamide Origanum Dictamnus Flower Leaf Stem Extract Origanum Majorana Leaf Extract Panthenol Phenoxyethanol Phenylpropanol Polyquaternium Potassium Sorbate Sideritis Syriaca Extract Sodium Benzoate Sodium Cocoyl Isethionate Sodium Levulinate Sodium Methyl Cocoyl Taurate Tetrasodium Glutamate Diacetate Tocopherol Xylitol

K00042223
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Hei Poa Coconut Hair & Body Shampoo 150ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο με οργανικό πολτό καρύδας που προσφέρει ενυδάτωση αλλά και μία αίσθηση άνεσης. Με σύνθεση φυτικής προέλευσης που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και με μια αίσθηση άνεσης.

Hei Poa Milky Spray Detangling Nourishing 150ml

Γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι για θρέψη και εύκολο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Προσφέρει θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά ενώ τα προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν όλη την απαλότητα και τη λάμψη τους. Με άρωμα καρύδας. Χωρίς ξέβγαλμα.

Apivita Dry Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Ξηρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.