Frezyderm Revitalizing Serum 30ml

Κωδικός: K00035121

Μάρκα: Frezyderm

34,32 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Serum αναζωογόνησης για όλες τις ηλικίες Ενισχυμένος ορός εντατικής δράσης για την ενεργοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών την αναζωογόνηση και την αναδόμηση του δέρματος Προσφέρει άμεση ενυδάτωση αυξάνει την ελαστικότητα μειώνει τις ρυτίδες χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος Χωρίς parabens δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο

K00035121
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Sleep & Peel 4.5 Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 40ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Filorga, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Youth Lab. Brightening Vit-c Σετ Περιποίησης για Αντιγήρανση με Μάσκα Ματιών & Μάσκα Προσώπου

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Youth Lab., ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Μάσκα Ματιών, Μάσκα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση

Vichy Liftactiv Supreme Serum Προσώπου με Βιταμίνη C για Λάμψη 20ml

Αντιοξειδωτικό σύμπλοκο για πιο φωτεινή επιδερμίδα που συνδυάζει 15% Καθαρής Βιταμίνης C, Βιταμίνη E, Πολυφαινόλες Πεύκου και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ που διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας & Δώρο Νεσεσέρ.

Thank You Farmer Back to Iceland Peeling Cream 150ml

Κρέμα απολέπισης της Thank You Farmer κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Filorga LIFT-DESIGNER Ultra-Lifting Serum 30ml

Ένας ορός για εντατική σύσφιγξη με φόρμουλα βασισμένη στα δραστικά συστατικά των αισθητικών επεμβάσεων  για απόλυτη αντιγηραντική δράση.

Ο μοναδικό αυτός ορός διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει άμεσο “ξετσαλάκωμα” της επιδερμίδας με διπλή δράση σύσφιγξης και λάμψης.

Αποτελέσματα ορατά σε 7 ημέρες και με διάρκεια. Δέρμα σφριγηλό, ανανεωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας.

Ενσωματωμένο για πρώτη φορά σε μια κρέμα το Plasmatic Lifting Factors® (συνδυάζει κυτταρικούς παράγοντες+κολλαγόνο+υαλουρονικό οξύ) για την ομοιόμορφ αναμόρφωση των χαρακτηριστικών, την επαναφορά του όγκου του δέρματος και τον επανασχηματισμό του περιγράμματος.

Ο συνδυασμός δύο δραστικών συστατικών με βιολογική και μηχανική δράση, εξασφαλίζουν την ανόρθωση και σύσφιγξη του κυτταρικού ιστού.

Lierac Αφρός Ντεμακιγιάζ La Mousse Nettoyante 200ml

Αφρός ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και ξεπλένεται με νερό. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Αφρός

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι