Klorane Quinine Strength Thinning Hair Loss Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 200ml

Κωδικός: K00001562

Μάρκα: Klorane

9,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Σαμπουάν με εκχύλισμα κινίνης και συμπλεγμα βιταμίνων Β κατά την τριχόπτωση και για αδύναμα μαλλιά Το εκχύλισμα κιγχόνης έχει συνδυαστεί με ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β Β Β Β γνωστό για την ικανότητα του να ενισχύει τη δομή και να διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών Με μια πολύ απαλή καθαριστική βάση που βοηθά στο ξέμπλεγμα των μαλλιών και ενισχύει τον όγκο τους Το σαμπουάν αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθά στο φορμάρισμα και να ενισχύει τα μαλλιά χαρίζοντας τους δύναμη και υγεία

Οδηγίες Χρήσης

Μία μόνο εφαρμογή αρκεί. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε αφρό και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά κρίνετε απαραίτητο, ως σαμπουάν συχνής χρήσης ή ως συμπλήρωμα της θεραπείας απώλειας μαλλιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Συστατικά

Water (Aqua)*. Disodium Laureth Sulfosuccinate. Peg-120 Methyl Glucose Dioleate. Lauryl Betaine. Laureth-3. Maleic Acid. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Cinchona Succirubra Bark Extract*. Leontopodium Alpinum Flower/leaf Extract*. Caffeine. Biotin. Niacinamide. Panthenol. Alcohol*. Blue 1 (Ci 42090). Caprylyl Glycol. Citric Acid*. Fragrance (Parfum). Glycerin*. Green 3 (Ci 42053). Pantolactone. Polyquaternium-22. Potassium Sorbate. Pyridoxine Hcl. Red 33 (Ci 17200). Sodium Benzoate. Sodium Chloride. Tocopherol. Yellow 6 (Ci 15985)

Κατασκευαστής

Klorane (Σαμπουάν)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος ΜαλλιώνΌλοι οι Τύποι

ΔράσηΤριχόπτωση

με ΑντλίαΌχι

ΕίδοςΥγρό

Sulfate FreeΌχι

ΑνδρικόΌχι

Χωρίς Δοκιμή σε ΖώαΌχι

VeganΌχι

Χωρίς ParabensΌχι

Χωρητικότητα

Ποσότητα (ml)200 ml

Τεμάχια1 τμχ


K00001562
6 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Klorane Leave-in Detangling Spray With Oat Milk 200ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Klorane, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε spray. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά, ωστέ να τα ξεμπερδέψει και να διευκολύνει το χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Ξηρά

Ιδιότητες: Leave In