La Roche-Posay Lipikar Baume AP 400ml

Κωδικός: K00002049

Μάρκα: La Roche-Posay

24,69 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πλούσιας υφής γαλάκτωμα για πολύ ξηρό και ερεθισμένο δέρμα με τάση για κνησμό σφίξιμο και τράβηγμα για παιδιά και ενήλικες Η Lipikar είναι μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας για τα διάφορα προβλήματα ξηρότητας του σώματος Η φροντίδα ενυδάτωσης και προστασίας του Lipikar Baume AP είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και λάδι Canola πλούσιο σε Ωμέγα και που αναδομούν εντατικά τα λιπίδια της επιδερμίδας και αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο Χωρίς άρωμα και χωρίς paraben είναι κατάλληλη για παιδιά και ενήλικες

K00002049
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Klorane Moisturising Cream για Ενυδάτωση 200ml

Ενυδατική κρέμα που θρέφει το δέρμα, προστατεύει και ανακουφίζει. Διαθέτει νέα φυσική φόρμουλα με Calendula καταπραϋντικό που λαμβάνεται από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Εμπλουτισμένη με φυτικά έλαια, περιέχει 97% φυσικά συστατικά, με απαλό και χαλαρωτικό άρωμα, ενυδατώνει, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα.