• Μειωμένη τιμή

VICHY EAU THERMALE MINÉRALISANTE ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ

Κωδικός: K00003341

Μάρκα: Vichy

8,30 €
7,47 € -10%
με ΦΠΑ

Ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy για εξισορρόπηση, αναζωογόνηση και καταπράυνση, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και αναδεικνύουν την υγιή της λάμψη.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy για εξισορρόπηση, αναζωογόνηση και καταπράυνση, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και αναδεικνύουν την υγιή της λάμψη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy είναι πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία. Συμβάλλει στην ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και της ενυδάτωσης και βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή.

Προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε στην επιδερμίδα ψεκάζοντας από μικρή απόσταση ώστε να δημιουργηθεί ένα λεπτό υδάτινο στρώμα. Περιμένετε για λίγα λεπτά και σκουπίστεαπαλά. Ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα.Υποαλλεργικό.

ΣΥΝΘΕΣΗ

AQUA


K00003341
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Vichy Liftactiv Supreme Κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες 50ML

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με συνεχές αποτέλεσμα lifting για ξηρές επιδερμίδες με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Για 1η φορά* η αντιρυτιδική κρέμα Liftactiv Supreme για ξηρή επιδερμίδα παρέχει συνεχές lifting για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Για ξηρές επιδερμίδες