Darphin Hydraskin Light Σετ Περιποίησης για Ενυδάτωση με Κρέμα Ματιών & Κρέμα Προσώπου 50ml

Κωδικός: 882381112523

Μάρκα: DARPHIN

34,30 €
με ΦΠΑ

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Darphin, ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Κρέμα Ματιών, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Ενυδάτωση

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι αρκετά ευαίσθητη και αποκαλύπτει πολλά για την κατάσταση της επιδερμίδας μας. Αποδεικνύει την κόπωση, τη λίγο ύπνο, και την έλλειψη ενυδάτωσης - τα κύρια αίτια που δημιουργούν μαύρους κύκλους, ξηρότητα, και πρηξίματα.

Η Darphin φέρνει μια νέα προσθήκη στη δημοφιλή σειρά Hydraskin: τη Hydraskin All-day Eye Refresh Gel-Cream, εμπλουτισμένη με τα πιο πολύτιμα φυτικά συστατικά.

Αυτή η αναζωογονητική και ελαφριά κρέμα-gel ενυδατώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνει το πρηξίμα και με την πάροδο του χρόνου μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Τα βασικά της συστατικά είναι τα αναζωογονητικά, παγωμένα φύκια θαλάσσης, το Salicornia Herbacea, και η υπέροχη λεβάντα, τα οποία αναζωογονούν την περιοχή γύρω από τα μάτια με φρέσκια ενυδάτωση.

1. Αναζωογονητικά και Ενυδατικά Φυτικά Συστατικά

Παγωμένα Φύκια Θαλάσσης: Με περιεκτικότητα 70% σε νερό, αυτά τα φύκια θαλάσσης ζουν σε ακραία περιβάλλοντα και αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Salicornia Herbacea: Με περιεκτικότητα 92% σε νερό, βοηθά στη διάχυση του νερού στην επιδερμίδα.

Λεβάντα: Βοηθά στην επιβράδυνση της απώλειας υγρασίας.

2. Αναζωογονητική και Δροσιστική Δράση

Πολυμερές Συντήρησης Νερού: Απελευθερώνει υδατικά συστατικά και προσφέρει αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας.

3. Απαλή και Φρέσκια

Αυτή η υπέροχη κρέμα-gel έχει το χαρακτηριστικό άρωμα της σειράς Hydraskin και είναι απαλή για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Οφέλη:

Άμεση αίσθηση δροσιάς

Όλοημερή ενυδάτωση

Μειωμένο πρήξιμο

Μειωμένη εμφάνιση των μαύρων κύκλων με την πάροδο του χρόνου

Πιο φρέσκο, ξεκούραστο και υγιές βλέμμα

Το 91% των συστατικών είναι φυτικής προέλευσης, δίνοντας σας την ασφάλεια πως φροντίζετε την επιδερμίδα σας με φυσικά συστατικά.

Όταν το δέρμα μας διψά για ενυδάτωση, τίποτα δεν το καλομαθαίνει καλύτερα από το Darphin Hydraskin Light Cream Gel. Αυτό το ελαφρύ, μη λιπαρό gel προσφέρει την άνεση και τη σφριγηλότητα που χρειάζεται το δέρμα μας, αφήνοντάς το αναζωογονημένο.

Φύτρα Kiwi, Έκχυλίσμα Imperata Cilindrica και Έλαιο Mamaku: Η Υγρασία σε Βάθος

Η μυστική αυτή σύνθεση περιλαμβάνει φύτρα kiwi, έκχυλίσμα imperata cilindrica και έλαιο Mamaku. Αυτά τα συστατικά ενυδατώνουν βαθιά το αφυδατωμένο δέρμα, ανανεώνοντας και προστατεύοντας τα αποθέματά του από υγρασία. Το αποτέλεσμα είναι δέρμα που αναζωογονείται, αποκτά ελαστικότητα και λάμψη.

HYDRA-STRUCTURE: Η Επαναστατική Φόρμουλα

Αλλά το Darphin Hydraskin δεν σταματά εκεί. Με την επαναστατική φόρμουλα HYDRA-STRUCTURE, αυτή η κρέμα περιέχει ένα σύμπλεγμα ισχυρών και φυσικών ενυδατικών συστατικών όπως το Salicornia Herbacea και το Butterfly Lavender. Αυτά βοηθούν στην "αφύπνιση" των φυσικών ενυδατικών μηχανισμών του δέρματος, προσφέροντας μια άνετη αίσθηση.

Λάμψη και Φρεσκάδα σε Κάθε Χρήση

Το Darphin Hydraskin προσφέρει άμεσα αποτελέσματα λάμψης και φρεσκάδας στο δέρμα. Και δεν το αφήνει εκεί. Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 48 ώρες.

Για Όλους τους Τύπους Δέρματος

Οι συνθέσεις HYDRASKIN είναι ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος που παρουσιάζουν αφυδάτωση. Προσφέρουν ανακούφιση από την αίσθηση τραβήγματος και ανανεώνουν και προστατεύουν τα ζωτικά αποθέματα υγρασίας.

Αποτελέσματα: Αναζωογονημένο, Ενυδατωμένο Δέρμα

Όταν το δέρμα είναι ενυδατωμένο, γίνεται άνετο, απαλό και ελαστικό, με ανανεωμένη λάμψη.

Φύση και Επιστήμη σε Συνεργασία

Το 84% των συστατικών της κρέμας είναι φυσικής προέλευσης. Δεν περιέχει parabens, είναι μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο και κλινικά αποδεδειγμένα αποτελεσματικό.

Οδηγίες Εφαρμογής

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας απαλό μασάζ προς τα πάνω, μετά το κατάλληλο serum: Hydraskin Intensive Skin Hydrating Serum. Επιτρέψτε στην επιδερμίδα σας να αναπνεύσει με αναζωογονημένη ενέργεια.


882381112523
6 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: