• Μειωμένη τιμή

Adamah Eie Equiseto 30ml

Κωδικός: 939631952

Μάρκα: ADAMAH

27,78 €
23,61 € -15%
με ΦΠΑ

Υδροενζυματικό εκχύλισμα εκουιζέτου που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών, των νυχιών και των μαλλιών.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Υδροενζυματικό εκχύλισμα εκουιζέτου που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών, των νυχιών και των μαλλιών.

Δοσολογία

15 Σταγόνες σε νερό 2-3 φορές την ημέρα.

Δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 3 ετών. 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. 

Να μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά του.

Κατασκευαστής

Adamah (Φυτικά Συμπληρώματα)

Χαρακτηριστικά

Όγκος30 ml


939631952
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vitabiotics Pregnacare Plus 56tabs

Το Pregnacare Plus της Vitabiotics περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Pregnacare Original με τη μοναδική σύνθεση των 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων και τις ωμέγα-3 κάψουλες, που παρέχουν τα ωμέγα-3 απαραίτητα λιπαρά οξέα DHA και EPA.

Humana Ditrevit Forte K50 Βιταμίνη 15ml

Συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη με βάση τις βιταμίνες D και K με DHA, που ενδείκνυται σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης ή χαμηλής πρόσληψης αυτών των θρεπτικών ουσιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρη της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών και των οστών. Η βιταμίνη K συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 07/2024

Lamberts Rhodiola Rosea 1000mg 90Tabs

Το Rhodiola Rosea, γνωστό και ως Golden root ή Roseroot, είναι ένα από τα 50 διαφορετικά είδη της rhodiola, αποτελώντας όμως το μόνο που χρησιμοποιείται ευρέως και με ασφάλεια. Η Rhodiola Rosea περιέχει ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικών δραστικών συστατικών, τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι οι rosavins.

Adamah EIE Curcuma 30ml

Συμπλήρωμα διατροφής με υδροενζυματικό εκχύλισμα κουρκουμά με αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητισιακές, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Lamberts Flax Seed Oil 1000mg 90 κάψουλες

Το Flax Seed Oil (λάδι από λιναρόσπορο) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο για την πρόσληψη Ω3 λιπαρών οξέων για άτομα που είναι αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ (περίπου τη διπλάσια ποσότητα Omega 3 λιπαρών οξέων ανά γραμμάριο σε σύγκριση με τα ιχθυέλαια).

Vitabiotics Immunace 30caps

Το Immunace της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός ισχυρός συνδυασμός αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην προστασία του ανοσοποιητικού και την άμυνα του οργανισμού.