• Μειωμένη τιμή

Roger & Gallet Fleur D'Osmanthus Γυναικείο Σετ με Body Mist 2τμχ

Κωδικός: 3701436913021

Μάρκα: Roger & Gallet

23,00 €
14,38 € -37,5%
με ΦΠΑ

Roger&Gallet πακέτο προσφοράς Fleur d'Osmanthus: ένα ανάλαφρο άρωμα φίνων λουλουδιών με νότες βερίκοκου που ενισχύονται από το τονωτικό κεχριμπάρι της βενζοΐνης.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Roger&Gallet Fleur d'Osmanthus Promo

Wellbeing Fragrant Water & Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο

Στη Roger&Gallet, η ευτυχία είναι αληθινή μόνο όταν τη μοιράζεσαι.

Μοιραστείτε το πνεύμα των Χριστουγέννων με το Fleur d'Osmanthus set, μία Limited edition ολοκληρωμένη ιεροτελεστία για να κακομάθετε τους αγαπημένους σας λίγο παραπάνω.

Το set περιλαμβάνει :

- ένα 30ml Fleur d'Osmanthus Eau parfumée bienfaisante

- ένα 50ml Fleur d'Osmanthus Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο

ΟΦΕΛΗ

Φυσικά τονωτικό. Εμπνευσμένο από την αυθεντική σύνθεση του Eau de Cologne, το Fleur d'Osmanthus Eau Parfumee Bienfaissante είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα Τζίντζερ και τονώνει το σώμα και το πνεύμα.

ΔΡΑΣΗ

Προσφέρει τόνωση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

​Για να ενισχύσετε την τονωτική επιρροή του Eau Parfumee BienfaissantFleur d'Osmanthus, δημιουργήστε ένα αναζωογονητικό σύννεφο αρώματος μπροστά σας και διασχίστε το.

Για να ανανεώσετε τις νότες του αρώματος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τοποθετήστε το μέγεθος των 30ml στην τσάντα σας, θα σας ακολουθεί παντού.

Μια ολοκληρωμένη τελετουργία αρώματος για το μπάνιο και το σώμα σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μυρωδιά του αρώματος, ενώ παράλληλα περιποιείστε τον εαυτό σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ιταλικό Μανταρίνι - Όσμανθος - Μοσχολίβανο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Fleur d'Osmanthus Eau parfumée bienfaisante :

Alcohol. Aqua / Water / Eau. Parfum / Fragrance. Limonene. Linalool. Butyl Methoxydibenzoylmethane. Ethylhexyl Methoxycinnamate. Citral. Coumarin. Citric Acid. Hydroxycitronellal. Geraniol. Citronellol. Isoeugenol. 4008b.

Fleur d'Osmanthus αναζωογονητικό αφρόλουτρο :

Aqua / Water / Eau. Sodium Laureth Sulfate. Peg-60 Hydrogenated Castor Oil. Glycerin. Coco-Betaine. Parfum / Fragrance. Ceteareth-60 Myristyl Glycol. Peg-7 Glyceryl Cocoate. Laureth-11 Carboxylic Acid. Ppg-5-Ceteth-20. Sodium Chloride. Sodium Benzoate. Limonene. Linalool. Polyquaternium-10. Glycolic Acid. Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil. Aloe Barbadensis Leaf Juice. Citric Acid. Sodium Hydroxide. Potassium Sorbate. 4058b.

Η λίστα των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας ενημερώνονται τακτικά. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν της μάρκας μας, παρακαλούμε διαβάστε τη λίστα των συστατικών στη συσκευασία του για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για την προσωπική σας χρήση.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Το άρωμα είναι εύφλεκτο μέχρι να στεγνώσει. Να χρησιμοποιείται μακριά εστία φλόγας ή θερμότητας. Να μην χρησιμποιείται στο πρόσωπο. Αποφύγετε την εφαρμογή με κατεύθυνση προς τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλετε αμέσως με άφθονο νερό.


3701436913021
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Roger & Gallet Bois d' Orange Fresh Fragrant Water 100ml

Σαν περίπατος σε πορτοκαλεώνα, το άρωμα Bois d' Orange περικλείει μυρωδιές που είναι οικείες και ανακουφιστικές, αλλά ταυτόχρονα σας ταξιδεύει σε μακρινούς τόπους.

Νότες: μανταρίν οράνζ, βασιλικό, βερβένα λεμόνι, νερόλι, άνθος πορτοκαλιού αφρικής, κέδρο της βιρτζίνιας, ροδόξυλο βραζιλίας και κεχριμπάρι.

Κατασκευαστής

Roger & Gallet (Γυναικεία Αρώματα)

Korres Vetiver Root Ανδρικό Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Σαν μυρωδιά εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Αναζωογονητικό και δροσερό. Το vetiver συναντά νότες από λεβάντα, κέδρο και πράσινο τσάι.

Vetiver: Πλούσιο, ζεστό και αισθησιακό, το αιθέριο έλαιο αυτού του ασιατικού φυτού είναι γνωστό στην Ινδία ως το “έλαιο της ηρεμίας”.

Πράσινο Τσάι: Αγνό και γήινο, το πράσινο τσάι χαρίζει μία αναζωογονητική αίσθηση. Ένα αρωματικό μείγμα που ενεργοποιεί τη δημιουργική σκέψη, που γίνεται πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού.

Κέδρος: Με καταγωγή από τα βουνά του Άτλαντα της Αλγερίας και του Μαρόκου, αιωνόβιο δέντρο και περιζήτητο από την αρχαιότητα για το άρωμα και την αντοχή του. Το ζεστό, πλούσιο άρωμα του κέδρου τονώνει τις αισθήσεις και χαλαρώνει το πνεύμα.

Korres Γυναικείο Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Το White Tea σετ περιέχει White Tea Eau de Toilette 50 ml + Αφρόλουτρο 250 ml.

Άρωμα δροσερό με νότες φρεσκοκομμένων λουλουδιών και γλυκόπικρων εσπεριδοειδών που υπογραμμίζει η ντελικάτη αίσθηση του πολύτιμου λευκού τσαγιού, τυλιγμένη σε νότες κέδρου και βελανιδιάς.

TOP NOTES: Bergamot, Neroli, Mandarine

HEART NOTES: Jasmine, Peony, White Tea, Freesia

BASE NOTES: Cedarwood, Oak Moss, Musk

Scent Identity: Floral, Fresh, Citrus

KiETLA Ourson 2-4 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Light Pink

Άθραυστα βρεφικά γυαλιά κατασκευασμένα στη Γαλλία με μυτούλα και αυτάκια στο σκελετό που προσφέρουν εκπληκτικό στιλ για εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση.

Προσφέρουν πλήρη προστασία αφού φιλτράρουν το 100% του φωτός UV με φίλτρο Anti-UVA, Anti-UVB, Anti-UVC και επιπλέον φίλτρο αντι-μπλε-φωτός για μείωση της αντανάκλασης.

Εργονομικός σχεδιασμός που δεν προκαλεί καμία πίεση στους ναούς ή στη μύτη και καμία πίεση στα αυτιά.

Πολυκαρβονικοί φακοί καθρέφτη κατηγορίας 3, μεγέθους 3,4 cm (1-2 ετών) και 3,6 cm (2-4 ετών) για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών.