Filorga Oxygen-Glow CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Κωδικός: 3540550011448

Μάρκα: Filorga

36,00 €
με ΦΠΑ

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Υφή: Cream

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3540550011448
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.

Origins Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliene Advanced Face Serum 30ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Origins, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Ματιών με Ρετινόλη 15ml

Ορός ματιών με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

FILORGA PIGMENT PERFECT 30ML

Ένα τρίο επαναστατικών δραστικών συστατικών ενεργούν σε συνδυασμό ώστε να επιδιορθώνουν την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων. Το εκχύλισμα λυκίσκου μειώνει την παραγωγή μελανίνης ώστε να μειωθούν ορατά το μέγεθος και η ένταση των χρωματικών κηλίδων. Η νέας γενιάς βιταμίνη C, στην πιο σταθερή μορφή της, βελτιώνει την επιδερμίδα και την προφυλάσσει από την ακτινοβολία για δέρμα πιο φωτεινό. Ένα φυτικό εκχύλισμα με δράση κατά των ελεύθερων ριζών αλλά και με αντιερθιστικές ιδιότητες προστατεύει το δέρμα από τα στίγματα που οφείλονται στο έντονο στρες.

Χρήση 12 εβδομάδων τουλάχιστον για ορατά αποτελέσματα 

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Youth Lab. Hydro Cloud 24ωρο Gel Προσώπου για Ενυδάτωση 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Youth Lab. είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel

Lierac Homme 50ml

Η ανδρική κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ακόμη, χάρη στο χρώμα που περιλαμβάνει, μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει και μια ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας ατέλειες και ερυθρότητα.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel