Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Μπλε 4τμχ

Κωδικός: 818156022148

Μάρκα: EZPZ

39,80 €
με ΦΠΑ

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

818156022148
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Dr. Brown's Γυάλινο Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 150ml για 0+ μηνών

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Καλαμάκι Πολύχρωμο 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

Fresk Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Ροζ Μ18 x Π13 x Υ7cm

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ύψος: 7cm

Μήκος: 18cm

Πλάτος: 13cm

Fresk Nightshadow Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Blue Polarbear

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε μπλε χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Dinosaurs

Αποθηκεύστε το αγαπημένο του σνακ ή φαγητό σε αυτό το όμορφο σετ με θέμα την ζούγκλα! Φρούτα, λαχανικά, μπισκότα, γλυκά, σάντουιτς μπορούν εύκολα να χωρέσουν μέσα στα δοχεία. 

Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μεγέθη δοχείων και είναι τέλειο για το σχολείο ή την βόλτα σας.

Είναι κατασκευσμένα με BPA και Phthalate free polythene. Δεν είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμμάτων.

Συστήνουμε να πλένεται τα δοχεία πριν την πρώτη χρήση.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Dr. Brown's Θηλές Για Μπιμπερό Options+ Με Φαρδύ Λαιμό Y-Cut 9m+ 2τμχ

Η νέα θηλή Options+ από υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνηπροσομοιάζει στο στήθος και είναι σχεδιασμένη για πιο φυσική εμπειρία σίτισης με το μπουκάλι. Μαζί με το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα κατά των κολικών, το παιδί τρέφεται χωρίς δυσκολίες.

Fresk Ηedgehog Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Μπλε

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός της Fresk, σε μπλε χρώμα. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Rainbow σε Ροζ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

Chilly's Monochrome Μπουκάλι Θερμός All Matte Green 500ml

Διατηρεί τα ροφήματα για 24 ώρες κρύα και για 12 ώρες ζεστά

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές  κλείσιμο

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος

Δεν παρουσιάζεται υγροποιήση στην επιφάνεια του θερμός

Χωρίς BPA (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304) 

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και είναι ποιοτική κατασκευή.

Κατασκευαστής

Chilly's

Chilly's All Matte Μπουκάλι Θερμός Μπλε 750ml

To μπουκάλι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο για τα αγαπημένα σας ροφήματα. Το καπάκι του είναι εφοδιασμένο με μια θηλιά για να μπορείτε να το κρατάτε με ευκολία.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.75lt

Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.