Dr. Brown's Natural Flow Options+, Γυάλινο Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 270ml

Κωδικός: 072239317105

Μάρκα: Dr Brown's

11,99 €
με ΦΠΑ

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

072239317105
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

KiETLA: Γυαλιά Ηλίου 4-6 ετών RoZZ - Round Reflex Blue

Αύθραστος σκελετός και φακός, τέλεια σχεδιασμένα για να τα χειρίζονται τα μωρά.

Τεχνολογία ZigZag.

100% ασφάλεια, δεν υπάρχουν βίδες και ενώσεις στον σκελετό

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Μέγεθος φακών 3.5 cm για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών

Ki ET LA's extra: Φίλτρο anti-blue-light για μείωση της αντανάκλασης

Lierac Homme Anti-rides 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Pink 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Filorga Skin-Unify Illuminating Even Skin Tone Cream 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Chilly's Thermos Sports Pastel Green 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor"50spf & Δώρο Παιδικό Αφρόλουτρο 250ml για Πρόσωπο & Σώμα

Παιδική αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, η οποία συνοδεύεται από παιδικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης, κατάλληλο για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή.

Heliodor Kids Sun Cream Spf50 150ml: Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος έναντι των βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, ΙR ακτινοβολία και blue light).

Kids Soft Bath 250ml: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και απαλλάσσουν από δυσάρεστες οσμές και πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά που δεν ξηραίνουν ή ερεθίζουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.