Dr. Brown's Bottle Brush

Κωδικός: 072239300282

Μάρκα: Dr Brown's

6,99 €
με ΦΠΑ

Εργονομική βούρτσα καθαρισμού μπουκαλιών, κατάλληλη για όλα τα μπιμπερό φυσικής ροής, καθώς και για τις θηλές Dr. Brown’s. Ο έξυπνος σχεδιασμός της συνδυάζει σφουγγάρι και σκληρές τρίχες για σχολαστικό καθαρισμό. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας πλαστικό, χωρίς Bisphenol-A, και διαθέτει βάση κάθετης στήριξης, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

072239300282
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 από τη Γέννηση 200ml

Ειδικό σαμπουάν - αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Το τζελ καθαρισμού δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Με σύνθεση 2 σε 1 δημιουργεί έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

A Little Lovely Company Vehicles Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Γαλάζιο

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε γαλάζιο χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Avenir Ράψε το Ζωάκι σου

Τα παιδιά θα λατρέψουν να δημιουργήσουν από μόνα τους ένα κουκλάκι με το DIY Sewing Kit της Avenir.

Είναι εύκολο να ράψετε και να ενώσετε τα κομμάτια που βρίσκονται στην κυλινδρική συσκευασία και στη συνέχεια να προσθέσετε το γέμισμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο κουκλάκι.

Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ζωάκι και διακοσμείστε το δωμάτιο! Όλοι θα το αγαπήσουν.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Αγόρι Μπλε

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Physiomer Baby Nasal Cleansing Spray 115ml

Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για νεογνά και μωρά 2 εβδομάδων που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα. Είναι επίσης ιδανικό για μικρά παιδιά ηλικίας έως 2 ετών.

Chilly's Gradient Monochrome Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Μπουκάλι θερμός κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304), που διατηρεί τα υγρά 24 ώρες κρύα ή 12 ώρες ζεστά.

Δεν γίνεται υγροποίηση

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Χωρίς BPA (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

500ml – 0.36kg – 26cm x 7cm

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος (vacuum)

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές & χωρίς διαρροές κλείσιμο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.

Elancyl Firming Body Κρέμα για Σύσφιξη Σώματος 200ml

Χάρη στο εκχύλισμα κισσού και τη βιταμίνη C, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρονται για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα. Η σύσφιγξη του δέρματος αποκαθίσταται.

Αυτή η απολαυστική, φίνα, ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που δεν κολλάει ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει ένα βελούδινο και διακριτικά αρωματισμένο τελείωμα για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.