• Μειωμένη τιμή

Youth Lab. Brightening Vit-C Gel-Cream 50ml

Κωδικός: 5200142100094

Μάρκα: YOUTHLAB

38,50 €
23,10 € -40%
με ΦΠΑ

Ενυδάτωση, Επιδερμίδα: Όλοι οι Τύποι, 24ωρη, Για Όλες τις ΗλικίεςΚατασκευαστής: Youth Lab. (Κρέμες Προσώπου)

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5200142100094
6 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

Darphin Eclat Sublime Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Kidzz Farm Milk Cow Bella Junior Φουσκωτό Χοροπηδηχτό Zωάκι

Η φουσκωτή Bella the cow έχει γίνει η αγαπημένη φίλη των παιδιών. Έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή:+ 12 μηνών 

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.

Darphin Ideal Resource Anti-Ageing & Radiance Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate 60caps

Βοτανικά έλαια που εγχέονται με μια συνέργεια αντιοξειδωτικής Pro-βιταμίνης C και E για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος έναντι εξωτερικών επιθέσεων για μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, και ενίσχυση του δέρματος.

Συσκευασία: 60 Κάψουλες