• Μειωμένη τιμή

KiETLA RoZZ 4-6 years Peacock Green

Κωδικός: 3760216366167

Μάρκα: KiEtLa

29,98 €
28,78 € -4%
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέρνο Στυλ
  • Ζιγκ Ζαγκ Βραχίονες
  • Άθραυστο Πλαίσιο & Φακοί

Παιδικά γυαλιά ηλίου με ελαφρύ σκελετό σε στρογγυλό πλήρες πλαίσιο και φακούς κατηγορίας 3 που προστατεύουν 100% από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)


3760216366167
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Μπλε Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Oral-B iO Series 9N Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black Onyx

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με 7 έξυπνες λειτουργίες για την εξατομίκευση του βουρτσίσματος και μια νέα εμπειρία καθαρισμού και φροντίδας των δοντιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση και η αυτονομία της μπαταρίας είναι ικανοποιητική.

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Ροζ Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Grobag Ollie USB Powered

Η Ollie η κουκουβάγια αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, 3 νανουρίσματα) και με μια απαλή, ζεστή λάμψη δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί. Ο αισθητήρας κλάματος "ακούει" το μωρό και επανενεργοποιείται για να διατηρήσει την ηρεμία του.

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

Uni-Pharma Repel Άοσμο Εντομοαπωθητικό Spray Κατάλληλο για Παιδιά 100ml

Ενυδατικό και προστατευτικό με εντομοαπωθητική δράση. Η εντομοαπωθητική δράση του διαρκεί 8 ώρες και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα εντόμων: κουνούπια, και το κουνούπι-τίγρη, σκνίπες, ψύλλους, τσιμπούρια, μύγες, μέλισσες, σφήκες. Είναι άοσμο, χωρίς συντηρητικά και parabens.

Oral-B IO Series 4 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή, Αισθητήρα Πίεσης και Θήκη Ταξιδίου Black

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Lierac Homme Anti-rides 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream