• Μειωμένη τιμή

Ducray Melascreen UV Rich Cream Anti-Brown Spots Dry Skin SPF50+ 40ml

Κωδικός: 16808

Μάρκα: Ducray

17,50 €
14,00 € -20%
με ΦΠΑ

Αντηλιακη κρέμα για αποτελεσματική φωτοπροστασία κατά των καφέ κηλίδων και της φωτογήρανσης για το ξηρό δέρμα

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16808
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Yoghurt Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 40ml

Το αντηλιακό της Korres είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 150ml

Αυτό το παιδικό αντιηλιακό "Heliodor", της εταιρείας Pharmasept, σε μορφή γαλακτώματος, διαθέτει υψηλή προστασία για το προσώπο και το σώμα από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Helenvita Sun Αδιάβροχο Αντηλιακό Λάδι για το Σώμα SPF10 σε Spray 200ml

Το αντηλιακό της Helenvita είναι σε μορφή λαδιού και προορίζεται για το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Nuxe Sun Tanning Oil for Face and Body SPF30 150ml

Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο & σώμα που προσφέρει υψηλή προστασία με SPF30. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο. ενώ δεν περιέχει parabens.

Pharmasept Heliodor Face SPF50 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα