Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Κωδικός: 5019090114011

Μάρκα: MUNCHKIN

8,90 €
με ΦΠΑ

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

 

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το δημοφιλές κύπελλο Munchkin Snack Collation με νέα εμφάνιση και νέες δυνατότητες! Τα παιδιά σας δεν σταματούν να τρέχουν ούτε όταν τρώνε; Με το ανανεωμένο κύπελλο για σνακ που δεν στάζει, δεν χρειάζεται να τρέχετε κι εσείς πίσω τους. Μπορεί αυτά να τρέχουν σαν σίφουνες, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και το σπίτι σας να μοιάζει σας να χτυπήθηκε από τυφώνα!

 

Το ανανεωμένο καπάκι ασφαλίζει και δεν ανοίγει εύκολα από τα παιδιά, ενώ τα πτερύγια σιλικόνης είναι μαλακά για τα μικρά χεράκια και δεν αφήνουν τα ψίχουλα να πέσουν στο πάτωμα.

 

Το απόλυτο εργαλείο για όλα τα ανεξάρτητα παιδιά που τρώνε μόνα τους με κάποια επιδεξιότητα, αλλά και πολύ ακαταστασία. Στα παιδιά αρέσει να φτάνουν μόνα τους τα σνακ από τα εύκαμπτα πτερύγια και στις μαμάδες αρέσει που τα πτερύγια προστατεύουν το σπίτι και το αυτοκίνητο από τους λεκέδες.

 

Όλα τα κύπελλα Snack διαθέτουν δύο λαβές, ειδικά σχεδιασμένες για εύκολο κράτημα από τα μικρά χεράκια. Και επειδή τα σνακ βγαίνουν από το κύπελλο μόνο όταν το παιδί θέλει να τα φάει, δεν υπάρχει πλέον παντού φαγητό, παρά μόνο στο στόμα του παιδιού σας. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

 

Παιδικό κύπελλο για σνακ με περιστρεφόμενο καπάκι που ασφαλίζει.

 

Μαλακά πτερύγια σιλικόνης για ευαίσθητα μικρά χεράκια που συγκρατούν τα ψίχουλα.

 

Ταιριάζει στις περισσότερες θήκες κυπέλλων στο αυτοκίνητο, το κάθισμα του αυτοκινήτου, το καρότσι κτλ. 

Χωρητικότητα: 9 oz.

 

Ιδανικό για το σπίτι, τον παιδικό ή για χρήση καθ' οδόν.

MUNCHKIN

5019090114011
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Πάνα για Κορίτσι Ροζ

Ετοιμαστείτε για την παραλία ή την πισίνα με το απίθανο, πάνα - μαγιό της Fresk!  

Χάρη στην UV50 προστασία, το μικρό σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο ενώ με το μαλακό και απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό το δερματάκι του διατηρείται στεγνό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν .... "διαρροές" που προκύψουν! 

Πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα. Απλά το πλένετε και το ξαναφοράτε smiley

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές πάνες κολύμβησης μιας χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Απορροφητικό εσωτερικό υλικό

Δεν υπάρχουν ... διαρροές 

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Rainbows 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

Fresk Ηedgehog Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Μπλε

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός της Fresk, σε μπλε χρώμα. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.

Chilly's Thermos Sports Monochrome Grey 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Fresk Dandellion Large Σχολική Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου σε Ροζ χρώμα

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά νηπιαγωγείου της εταιρίας Fresk σε ροζ χρώμα.

H 1η μέρα ή η επιστροφή στα θρανία θα γίνει μία ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας αγαπημένους γιατί το babydream.gr σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συλλογή με τσάντες, τετράδια, σημειωματάρια, δοχεία φαγητού και άλλα πολλά σχολικά είδη...

Chilly's Emma Bridgewater Dogs Μπουκάλι Θερμός 0.26lt

Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο κενό διπλού τοιχώματος αυτή η λειτουργική φιάλη μένει ανεπηρέαστη από την εξωτερική θερμοκρασία.

24 ώρες κρύο - ανεξαρτήτως καιρού

12 ώρες ζεστό

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Δεν γίνεται υγροποίηση

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές...

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Space

Δεν περιέχει BPA 

Ακατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων

Διαστάσεις lunch box: 15.8 x 14 x 7 εκ.

Διαστάσεις μεγάλου δοχείου: 12 x 12 x 5.5 εκ.

Διαστάσεις μεσαίου δοχείου: 10.5 x 10.5 x 5 εκ.

Διαστάσεις μικρού δοχείου: 9 x 9 x 4.5 εκ.

Fresk Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Ροζ Μ18 x Π13 x Υ7cm

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ύψος: 7cm

Μήκος: 18cm

Πλάτος: 13cm

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

The Lunch Bags Ισοθερμική Τσάντα Ώμου Construction 5 Λίτρων Κίτρινη Μ21 x Π16 x Υ24εκ.

Ισοθερμική τσάντα ώμου της εταιρείας The Lunch Bags σε κίτρινο χρώμα, κατάλληλη για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και τη συντήρηση τροφίμων και ποτών. Διαθέτει συνολική χωρητικότητα 5 λίτρων, επιτρέποντας την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά του καθημερινού, ατομικού γεύματος στο χώρο εργασίας ή το σχολείο. Έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα, για εύκολη και άνετη μεταφορά.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Αγόρι Μπλε

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Chilly's Floral Μπουκάλι Θερμός Ditsy Blossoms 500ml

Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες

Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)

Ανακυκλώσιμο