• Μειωμένη τιμή
FREZYDERM - ACTIVE Sun Screen Face Fluid SPF50+ - 50ml
FREZYDERM - ACTIVE Sun Screen Face Fluid SPF50+ - 50ml

FREZYDERM - ACTIVE Sun Screen Face Fluid SPF50+ - 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: Frezyderm

27,28 €
16,37 € -40%
με ΦΠΑ

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Μία ενεργή υγρή αντηλιακή κρέμα προσώπου με μοναδική σύνθεση. Η προηγμένη της φόρμουλα συνενώνει 3 καινοτομίες σε 1 ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, παρέχοντας:

1) πολύ υψηλή ηλιοπροστασία

2) ενυδάτωση μακράς δράσης

3) ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση

Χάρη στην καινοτομία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) έχει ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα),  εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση.

Επιπλέον, η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης, που προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστο­κύτταρα βαμβακιού δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Με φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας UVA/UVB/VIS/IR. 
Καθώς προστατεύει από την ερυθρότητα και τις ευρυαγγείες, αποτελεί ιδανική επιλογή για δυσανεκτικά δέρματα.

Με λεπτόρρευστη, μη-λιπαρή υφή που αφήνει μία δροσερή αίσθηση στην επιδερμίδα.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ
 

•    Ανοιχτούς φωτότυπους
•    Φωτοευαίσθητα δέρματα
•    Πρόληψη φωτογήρανσης
•    Πρόληψη ερυθρότητας και ευρυαγγειών 
•    Άνδρες
•    Κάθε ηλικία
•    Δυσανεκτικά δέρματα

ΧΡΗΣΗ

Καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο και μύτη. Εφαρμόζουμε αρκετή ποσότητα αντηλιακού. Για το πρόσωπο ενός ενήλικα απαιτείται ποσότητα που αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού. Η μαύρη χρώση υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής. Η βαθμιαία εξαφάνισή της διασφαλίζει την ομοιόμορφη επάλειψη του αντηλιακού μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά του. Εφαρμόζουμε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Αποφεύγουμε την επαφή με τα υφάσματα.


1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Ideal Soleil After Sun Milk 300ml

Γαλάκτωμα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο χωρίς λιπαρή υφή, με διακριτικό άρωμα για ανακούφιση και φρεσκάδα σε κάθε εφαρμογή.
Η καθημερινή φροντίδα μετά τον ήλιο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Vichy Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Gel Capital Soleil για Πρόσωπο & Σώμα SPF50+ 200ml & Δώρο Καλαμάκια από Σιτάρι

Αντιηλιακή κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για τις συνήθειες έκθεσης των παιδιών στον ήλιο. Σύνθεση ανθεκτική στο νερό, με πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος, που διατηρεί την αποτελεσματικότητά της ακόμα και μέσα στο νερό και μετά το κολύμπι.

Vichy Ideal Soleil Milk for Children SPF50 300ml

Παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα με ρευστή και απαλή υφή για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο. Δεν περιέχει άρωμα, parabens και χρωστικές, ενώ χάρη στην υποαλλεργική του σύνθεση είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενδείκνυται για παιδιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Εφαρμόστε το γαλάκτωμα αμέσως πριν την έκθεση.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted Light Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Vichy είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Froika Hyaluronic SilkTouch Sunscreen Tinted Light Cream Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 40ml

Λεπτόρρευστο αντιηλιακό κατά της φωτογήρανσης. Προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και δρα ενάντια στα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης, όπως ρυτίδες και καφέ κηλίδες.

Οφέλη

Εξασφαλίζει αόρατο τελείωμα και έχει ανάλαφρη αίσθηση.

Προστατεύει από ηλιακές ακτινοβολίες UVA και UVB και από την ατμοσφαιρική ρύπναση.

Μειώνει σταδιακά τις ρυτίδες και τις καφέ κηλίδες.

Είναι μη κολλώδες, μη λιπαρό και δεν αφήνει λευκά ίχνη.