MUNCHKIN Κύπελλο Miracle 360° 12m+ (3 Χρώματα 5019090120968) 296ml

Κωδικός: 13614

Μάρκα: MUNCHKIN

9,90 €
με ΦΠΑ
Χρώμα
  • Μωβ
  • Μπλε
  • Φουξια
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Η έξυπνη βαλβίδα από σιλικόνη ανοίγει μόλις το παιδί ακουμπήσει τα χείλη του επιτρέποντας στο νερό να περάσει και κλείνει αυτόματα μόλις σταματήσει να πίνει. Τεχνολογία χωρίς στόμιο, ιδανική για την καλύτερη ανάπτυξη των δοντιών. 100% ασφαλές κλείσιμο χωρίς διαρροές. Σχήμα ιδανικό για να το αγκαλιάζουν εύκολα τα μικρά παιδικά χεράκια. Χωρητικότητα 296ml. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Χωρίς BPA. Κατάλληλο για παιδιά 12 μηνών και άνω.

MUNCHKIN

13614
0 αντικείμενα

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5019090120968
upc
1
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Klorane Βιολογικό Παιδικό Σαμπουάν "Junior" με Ροδάκινο για Εύκολο Χτένισμα σε Μορφή Κρέμας 500ml

Σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για τα εύθραυστα μαλλιά των μικρών παιδιών με βιοδιασπώμενη σύνθεση βασισμένη στην καταπραϋντική βρώμη βιολογικής καλλιέργειας.

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών

Περιέχει 81% συστατικά φυσικής προέλευσης

Σύνθεση που δεν ερεθίζει τα μάτια

Υψηλή παιδιατρική αποτελεσματικότητα

Δεν περιέχει σιλικόνη, σαπούνι, parabens

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Space σε Μπλε χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα,...

A Little Lovely Company Παιδική Τσάντα Πλάτης Ροζ 25,5x10x23,5εκ.

Παιδική τσάντα πλάτης σε ροζ χρώμα της εταιρείας A Little Lovely Company, κατάλληλη για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού, τις εκδρομές και τις βόλτες τα Σαββατοκύριακα. Μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αγαπημένα του παιχνίδια, το παγούρι του με το νερό και ότι άλλο χρειαστεί. Οι ιμάντες προσαρμόζονται στην πλάτη του κάθε παιδιού.

Διαστάσεις: 25.5x10x23.5εκ.

Jabadabado Παιδικά Εργαλεία Teddy από Ξύλο για 3+ Ετών

Ξύλινα παιδικά εργαλεία από την εταιρία Jabadabado με τα οποία το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τι είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος που είτε είναι μάστορας στο επάγγελμα είτε θέλει να μαστορέψει κάτι. Αναπτύσει την φαντασία του, αποκτά δεξιότητες κα μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με τη μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

 

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 4-6 ετών - Purple

Παιδικά γυαλιά ηλίου για κορίτσια σε μωβ χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

KiETLA Ourson 2-4 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Light Pink

Άθραυστα βρεφικά γυαλιά κατασκευασμένα στη Γαλλία με μυτούλα και αυτάκια στο σκελετό που προσφέρουν εκπληκτικό στιλ για εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση.

Προσφέρουν πλήρη προστασία αφού φιλτράρουν το 100% του φωτός UV με φίλτρο Anti-UVA, Anti-UVB, Anti-UVC και επιπλέον φίλτρο αντι-μπλε-φωτός για μείωση της αντανάκλασης.

Εργονομικός σχεδιασμός που δεν προκαλεί καμία πίεση στους ναούς ή στη μύτη και καμία πίεση στα αυτιά.

Πολυκαρβονικοί φακοί καθρέφτη κατηγορίας 3, μεγέθους 3,4 cm (1-2 ετών) και 3,6 cm (2-4 ετών) για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών.

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Rainbow σε Ροζ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

Pharmasept Παιδικό Αφρόλουτρο "Kids Intim Foam" με Χαμομήλι για την Ευαίσθητη Περιοχή σε Μορφή Αφρού 200ml 5205122003549

Απαλός παιδικός αφρός για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, κατά την παιδική & προεφηβική ηλικία, με πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της Pharmasept, για τριπλή αποσμητική δράση.

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 από τη Γέννηση 200ml

Ειδικό σαμπουάν - αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Το τζελ καθαρισμού δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Με σύνθεση 2 σε 1 δημιουργεί έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

Babylonia Γυναικείο Charm Εγκυμοσύνης Bola Aubergine Tree

Μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola με πραγματικό ξυλόφωνο!

Είναι χειροποίητα από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.Όλα τα προϊόντα Bola είναι χωρίς nickel και χωρίς μόλυβδο και συνοδεύονται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

KiETLA Woam 4-6 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Brown

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε καφέ χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ηλικία4-6 Years

ΦύλοΑγόρι, Κορίτσι

Χρώμα ΣκελετούΚαφέ

Γενικά

ΒρεφικάΌχι

Τύπος Φακού

PolarizedΌχι

ΚαθρέφτηςΌχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Με λάστιχοΌχι

ΆθραυσταΌχι

Fresk Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Ροζ Μ18 x Π13 x Υ7cm

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ύψος: 7cm

Μήκος: 18cm

Πλάτος: 13cm

Jabadabado: Ξύλινο πάρκινγκ αυτοκινήτων

Ο ανελκυστήρας διαθέτει κουμπί ελέγχου, ώστε να μπορείτε εύκολα να πηγαίνετε τα αυτοκίνητα στους διαφορετικούς ορόφους.

Το γκαράζ περιλαμβάνει 3 αυτοκίνητα και 1 ελικόπτερο.

Παίξτε με τους φίλους σας και δείτε ποιος θα φτάσει πρώτος στην ράμπα!

Κατάλληλο από 2 ετών.

Διαστάσεις: Συσκευασία 47*20*31εκ και Προϊό 44,5*29,5*36εκ