Vitabiotics Perfectil Skin, Hair, Nails 30caps

Κωδικός: 1921

Μάρκα: Vitabiotics

17,10 €
με ΦΠΑ

Το Perfectil της Vitabiotics αποτελεί μια μοναδική σύνθεση τριπλής δράσης που παρέχει στον οργανισμό 22 θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, καροτενοειδή και L-κυστεΐνη, που δρουν σε δέρμα, μαλλιά και νύχια.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το συμπλήρωμα διατροφής Perfectil της Vitabiotics παρέχει στον οργανισμό 22 θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, L-κυστεΐνη και φυσικά εκχυλίσματα φυτών, που σύμφωνα με μελέτες μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Το τυποποιημένο εκχύλισμα σταφυλιού, οι βιταμίνες C, Ε και τα καροτενοειδή, συστατικά ευρέως γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση, προστατεύουν το δέρμα από οξειδωτικές βλάβες λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, του Νο 1 παράγοντα γήρανσης, χαλάρωσης και δημιουργίας ρυτίδων, προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη και βοηθούν στη σωστή μικροκυκλοφορία του αίματος, ενώ το παντοθενικό οξύ έχει βρεθεί ότι μπορεί να βοηθήσει κατά της ξηροδερμίας. Η βιοτίνη διεγείρει την ανάπτυξη των κυττάρων και σχετίζεται με την ανάπτυξη της τρίχας, απαραίτητα ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, βοηθούν στο σωστό σχηματισμό της τρίχας και στην ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για την αντοχή της τρίχας και το σχηματισμό του θύλακα της τρίχας. Ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και η L-κυστεΐνη είναι συστατικά που σύμφωνα με μελέτες συμβάλλουν στην υγεία και την ανάπτυξη των νυχιών.


1921
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

6 other products in the same category: