Eubos Hydro Active Lotion 200ml

Κωδικός: K00063788

Μάρκα: Eubos

21,77 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Για ξηρό ευαίσθητο δέρμα με τάση για έκζεμα και ερυθρότηταΚατάλληλο ως συνοδευτική περιποίηση στη θεραπεία πχ της ατοπικής δερματίτιδαςΕπίσης κατάλληλο για παιδιά και γεροντική ξηροδερμίαΥψηλής ποιότητας φυσικά έλαια όπως Evening Primrose Linseed και Safflower Oil με τα ουσιώδη λιπαρά οξέα omega  και omega καθώς και παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε omega που ενισχύει τη λειτουργία του προστατευτικού μανδύα του δέρματοςΤο φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Defensil με εκχύλισμα από Heart Seeds Cardiospermum Halicacabum καταπραΰνει το ευαίσθητο ερεθισμένο με ερυθρότητα δέρμαΈνας πολυενεργός συνδυασμός συστατικών με Radicare και Celligent βοηθά στην προστασία του DNA και των κυττάρων από τις βλάβες και στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματοςΤο ενυδατικό σύμπλεγμα Trimoist έχει μία παρατεταμένη ενυδατική και προστατευτική δράσηΑπαλλαγμένο απόPEGΛανολίνηΠαραφίνηParabenΣιλικόνη

K00063788
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Velvety & Sugary - Black Sugar Αφρόλουτρο 250 mL + Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 125 mL

Το σετ Velvety & Sugary περιλαμβάνει: Black Sugar Αφρόλουτρο 250 mL & Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 125 mL και ΔΩΡΟ ένα lucky charm.

Ανατολίτικο, γλυκό και εθιστικό. Ξυλώδεις και λουλουδάτες αρωματικές νότες.

Lavish Care Butter Caramel Ενυδατικό Butter Σώματος με Άρωμα Καραμέλα 300ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, με άρωμα καραμέλα, για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας των άκρων. Εξασφαλίζει προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά, χρώματα, σκόνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας και σκληρού δέρματος.

Lavish Care Banana Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Η Lavish Body Care Cream με άρωμα Banana,, είναι ένα προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας. Ειδική φόρμουλα με ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Korres Σετ Περιποίησης 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Νεσεσέρ, Serum, Κρέμα Σώματος, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Korres Body Smoothing Jasmine Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Γιασεμί 200ml

Πλούσιο κρεμώδες body butter, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και ελληνικό λάδι αμυγδάλου, που ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας πιο νεανική και λεία όψη. Με φρέσκο άρωμα από άνθη γιασεμιού.

Korres Pure Greek Olive Χρυσό Μήλο Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.