ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 6,00 € - 38,00 €

Ενεργά φίλτρα

Aboca Sollievo Advanced 45tb

Για τη διευκόλυνση της φυσιολογικής εντερικής διέλευσης με Σέννα

 

Το Sollievo Advanced Physiotransit δισκία είναι ένα προϊόν 100% φυσικό δημιουργημένο από τις προηγμένες επιστημονικές πλατφόρμες της Έρευνας Aboca που έχουν επιτρέψει την ανάπτυξη του καινοτόμου μοριακού σύμπλοκου Laxosennin, αποτελούμενο από υδροξυανθρακενικά παράγωγα, φλαβονοειδή, υδροξυκινναμικά οξέα και λιπαρά οξέα από Σέννα, Ραδίκι, Μάραθο, Πικραλίδα, Αγριοκύμινο και Κύμινο.

 

Vitabiotics Lepicol 180GR

Το Lepicol αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό φλοιού psillium, προβιοτικών και πρεβιοτικών. Τα συστατικά του προέρχονται από φυσικές πηγές, δεν απορροφούνται από τον οργανισμό και βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

Quest Ginger 250MG extract 90 tabs

Το τυποποιημένο εκχύλισμα Ginger 250mg της Quest περιέχει συστατικά του βοτάνου που μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της αδιαθεσίας και άλλων συμπτωμάτων που συνοδεύουν τις μετακινήσεις και τα ταξίδια.

Quest Senna 16,7MG extract 90 tabs

Το τυποποιημένο εκχύλισμα Senna 16,7mg (σιναμική) της Quest αποδίδει 7,5mg σεννοσιδών. H Senna είναι ένα βότανο που προσφέρει αποτελεσματική καθαρτική δράση βοηθώντας στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Quest TumBiotix 30caps

Το προβιοτικό συμπλήρωμα TumBiotix της Quest περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό προβιοτικών L. plantarum και L. acidophilus. Ο συνδυασμός L.plantarum και L.acidophilus έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου.