La Roche-Posay Kerium Doux Shampooing-Gel 400ml

Κωδικός: K00058425

Μάρκα: La Roche-Posay

14,11 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες KERIUM σαμπουάν εμπλουτισμένο ιαματικό νερό της La RochePosay έχει καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες είναι μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής προστατεύει τα μαλλιά από το σκληρό νερό και παρέχει λάμψη και ελαφρότηταΚατάλληλο για συχνή χρήσηΧρήση Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά κάντε απαλά μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε με άφθονο νερόΣυστατικά Kerium ακραία απαλόσαμπουάν gel φυσιολογικήάνεση του AntiφαγούραScalp ευαίσθητοΚανονικά μαλλιάσυχνή χρήσηΚατάλληλο για παιδιάparaben σιλικόνης

K00058425
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Apivita Oily Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Λιπαρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Παράλληλα ενυδατώνει το ξηρό τριχωτό και ανακουφίζει από τον κνησμό. Με σέλερι, αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης, μέλι & αιθέριο έλαιο λεβάντας.