La Roche-Posay Cicaplast Mains 50ml

Κωδικός: K00052836

Μάρκα: La Roche-Posay

8,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
To Cicaplast Mains της La Roche Posay είναι μία επανορθωτική κρέμα φραγμού για τα χέρια Καταπραΰνει και επανορθώνει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος χάρη στην νιασιναμίδη Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ που είναι ανθεκτικό στις πλύσεις Έχει μη λιπαρή αόρατη υφή που απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει Με ιαματικό νερό της La Roche Posay Δεν περιέχει parabens και άρωμα Ενδείκνυται για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες ΧΡΗΣΗ Εφαρμόστε την όσο συχνά χρειάζεται Χάρη στην ταχεία απορρόφηση της μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας

K00052836
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Thank You Farmer Be Beautiful CC Luminous Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 30+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Cream