A-derma Rheacalm Creme Apaisante Legere 40ml

Κωδικός: K00050357

Μάρκα: A-derma

15,63 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Καθημερινή καταπραϋντική και προστατευτική φροντίδα για το εύθραυστο δέρμα που γίνεται αντιδραστικό ή δυσανεκτικό εξαιτίας διαφόρων επιθέσεων ακατάλληλα καλλυντικά κλιματικοί παράγοντες αέρας κρύο Η πλούσια και κρεμώδης υφή της απορροφάται γρήγορα χαρίζοντας ένα αίσθημα απαλότητας και άνεσης στο δέρμαΤύπος επιδερμίδας Εύθραυστο κανονικό προς μικτό δέρμαΠληροφορίες Ένα  φυτικό δραστικό συστατικό φυσικής προέλευσης οι νεαροί βλαστοί της Βρώμης Rhealba προσφέρουν όλα τα οφέλη της Βρώμης Rhealba σε συνδυασμό με την απόλυτη απαλότητα και τη μέγιστη ασφάλεια Υποαλλεργική Μη φαγεσωρογόνος Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένηΧρήση Πρωί καιή βράδυ στο πρόσωπο  μετά από πολύ καλό καθαρισμό ʼριστη βάση για μακιγιάζ

K00050357
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution 500ml

Διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμο απομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα. 

Συστατικά & Οφέλη 

Χάρη στα μικροσκοπικά μικύλλια (σωματίδια) που εμπεριέχονται το μικυλλιακό νερό Sensibio H2O:

Αφαιρεί τους ρύπους από το δέρμα 

Xαλαρώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο

Απομακρύνει και το αδιάβροχο make-up χωρίς τρίψιμο και ξέβγαλμα 

Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα 

Βοηθάει στην φυσική ανοικοδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας

Δεν περιέχει άρωμα, αλκοόλ, paraben 

Είναι υποαλλεργικό

Froika Hyaluronic AHA-8 Cream 50ml Δερματολογική Κρέμα με Α Υδροξυοξέα Φρούτων

Φυσική κρέμα απολέπισης με οξέα α-υδροξυ φρούτων σε συγκέντρωση ΑΗΑ 8%Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύτηκαν στην επιφάνεια του δέρματος και επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία …

Thank You Farmer Back to Iceland Peeling Cream 150ml

Κρέμα απολέπισης της Thank You Farmer κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Darphin Ideal Resource Anti-Ageing & Radiance Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate 60caps

Βοτανικά έλαια που εγχέονται με μια συνέργεια αντιοξειδωτικής Pro-βιταμίνης C και E για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος έναντι εξωτερικών επιθέσεων για μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, και ενίσχυση του δέρματος.

Συσκευασία: 60 Κάψουλες

Lierac Αφρός Ντεμακιγιάζ La Mousse Nettoyante 200ml

Αφρός ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και ξεπλένεται με νερό. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Αφρός

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι