Mey Creme Eclaircissante Cellulaire 50ml

Κωδικός: K00052150

Μάρκα: Mey

26,79 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Η MEY Cr?me Eclaircissante Cellulaire δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας προλαμβάνει τη δημιουργία πανάδων και κηλίδων ενώ ταυτόχρονα βοηθά στον αποχρωματισμό των ήδη υπαρχόντων Περιέχει ένα σύμπλεγμα δραστικών συστατικών arbutin και sucrose dilauratepea extract το οποίο αποδεδειγμένα εμποδίζει την παραγωγή μελανίνης προωθώντας τη λεύκανση του δέρματος Επίσης περιέχει hyaluronic acid το οποίο ανανεώνει το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες και cacao butter το οποίο έχει μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου και τη δημιουργία κηλίδων Με την καθημερινή χρήση θα διατηρήσετε μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδαΧρήση Χρησιμοποιείστε την τοπικά μια φορά την ημέραΣυσκευασία ml

K00052150
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Yellow Rose Ananas Face Mask 50ml

Ενυδατική και θρεπτική μάσκα με εκχύλισμα Ανανά κατάλληλη για κανονικά και ξηρά δέρματα.

Καθαρίζει, τονώνει και ξεκουράζει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της λάμψη και φρεσκάδα.

Korres Yoghurt Sunscreen Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος SPF50 Spray 150ml

Το αντηλιακό της Korres είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προστατεύει ικανοποιητικά από τον ήλιο και απλώνεται εύκολα.

Nuxe Creme Fraiche De Beaute Multi-Purpose 24ωρη Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση 100ml

Το μυστικό αυτής της 48ωρης κρέμας εμπλουτισμένης με φυτικό γάλα και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, βρίσκεται στη νέα της σύνθεση και την ακαταμάχητη υφή της. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικές ποσότητες για να καλύψει κάθε ανάγκη.