Hydrovit Protective Powder 50 gr

Κωδικός: K00012470

Μάρκα: Hydrovit

11,81 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Οι χρήσεις της είναιΑντιμετωπίζει την υπεριδρωσία σε στήθος κοιλιακή χώρα μηροβουβωνικές πτυχές και μεσογλουτιαία διαστήματαΠροφυλάσσει από τις μυκητιάσεις Αthletes foot και συνδυάζεται με αντιμυκητιασική φαρμακευτική αγωγήΜειώνει τις τριβές που προκαλούν ερεθισμούςΠρολαμβάνει και καταπολεμά την κακοσμίαΔεσμεύει την υγρασία χωρίς να δημιουργεί συσσωματώματα Συσκευασία gr

K00012470
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lavish Care Pomegranate Αφρόλουτρο 500ml

Αφρόλουτρο που περιποιείται απαλά την επιδερμίδα, μετατρέποντας το καθημερινό μπάνιο ή ντους σε μια απολαυστική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας. Χάρη στα αντιξειοδωτικά του οφέλη και την πλούσια σε βιταμίνες σύνθεσή του με χυμό αλόης, πανθενόλη και εκχύλισμα ροδιού, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. 

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream

CeraVe SA Smoothing Cream For Dry, Rough, Bumpy Skin 340gr

Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.

Lavish Care Butter Caramel Ενυδατικό Butter Σώματος με Άρωμα Καραμέλα 300ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, με άρωμα καραμέλα, για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας των άκρων. Εξασφαλίζει προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά, χρώματα, σκόνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας και σκληρού δέρματος.

Lierac Phytolastil Solute Serum κατά των Ραγάδων 75ml

Μη λιπαρό διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης και ενισχυμένο με αναδομητικό φυτικό σύμπλοκο σε ποσοστό 84% που διορθώνει τις σχηματισμένες ραγάδες. Συμβάλλει στη μείωση των εγκατεστημένων ραγάδων (βάθος, πλάτος, μήκος, χρώμα).