Froika Ηyaluronic AHA-8 Cream 50ml

Κωδικός: K00013791

Μάρκα: FROIKA

36,98 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος επανενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία απολέπισης και αναγέννησης των κυττάρων Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας κάνοντάς την λεία απαλή και φωτεινήΧρήση Αρχικά μόνο βράδυ για τις δύο πρώτες εβδομάδες και στη συνέχεια πρωί βράδυΣυσκευασία ml

K00013791
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Korres Σετ Περιποίησης 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Νεσεσέρ, Serum, Κρέμα Σώματος, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Thank You Farmer Υγρό Τόνωσης Rice Pure Essential Toner 200ml

Υγρό τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς την για ενυδάτωση.

Korres Κρέμα Καθαρισμού Greek Yoghurt Pre-Probiotics 150ml

Κρέμα καθαρισμού προσώπου της Korres, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Hei Poa Coconut Hair & Body Shampoo 150ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο με οργανικό πολτό καρύδας που προσφέρει ενυδάτωση αλλά και μία αίσθηση άνεσης. Με σύνθεση φυτικής προέλευσης που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και με μια αίσθηση άνεσης.

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Nuit Redensifiante Toutes Peaux 50ml

Κρέμα  νύχτας ολικής αντιγήρανσης για την ώριμη επιδερμίδα Aντιμετωπίζει τις ρυτίδες επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου Επιπλέον χαρίζει ξεκούραστη όψη και απαλή επιδερμίδα Για όλους τους τύπους επιδερμίδας  των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης