Θηλή Step Up 2, 2m+ Ρυθμιζόμενη Ροή Tris 2 τμχ

Κωδικός: K00046444

Μάρκα: Chicco

7,04 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Οι τρεις εξελικτικές θηλές Step Up είναι οι μοναδικές που είναι σχεδιασμένες με διαφορετικό σχήμα για να καλύπτουν τις ανάγκες των μωρών καθώς αυτά μεγαλώνουν Όλες έχουν βαλβίδα κατά των κολικών που αποτρέπει στα μωρά να καταπίνουν αέρα είναι κατασκευασμένες απόπολύ μαλακή και ιδιαίτερα εύκαμπτη και ανθεκτική σιλικόνη και επομένως είναι ιδανικές για το μωρό από την πρώτη μέραm ΘΗΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑΗ θηλή χωρίς κλίση είναι ιδανική για μωρά από μηνών και έπειτα όταν οι κολικοί αρχίζουν να λιγοστεύουν Η μαλακή πολύ φαρδιά καμπυλωτή βάση έχει ανάγλυφες ραβδώσεις για να μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο στο μητρικό στήθος και διευκολύνει το φυσικό πιπίλισμα της θηλήςΙδανική από το δεύτερο μήνα

K00046444
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Dr. Brown's Γυάλινο Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 150ml για 0+ μηνών

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Dr. Brown's Natural Flow Options+ Μπιμπερό Γυάλινο με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 2x150ml

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Dr. Brown's Θηλές Για Μπιμπερό Options+ Με Φαρδύ Λαιμό Y-Cut 9m+ 2τμχ

Η νέα θηλή Options+ από υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνηπροσομοιάζει στο στήθος και είναι σχεδιασμένη για πιο φυσική εμπειρία σίτισης με το μπουκάλι. Μαζί με το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα κατά των κολικών, το παιδί τρέφεται χωρίς δυσκολίες.

Dr. Brown's Σετ Γυάλινα Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 270ml για 0+ μηνών 2τμχ

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.