Apivita Herbal Κρέμα με Ευκάλυπτο για Διευκόλυνση της Αναπνοής 40ml

Κωδικός: K00047472

Μάρκα: Apivita

6,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Κρέμα με αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου και έγχυμα ευκαλύπτου Ο ευκάλυπτος είναι γνωστός για την ευεργετική του δράση στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τους μυϊκούς πόνους και την απελευθέρωση της αναπνοής φυσικά συστατικά


K00047472
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Physiomer Baby Nasal Cleansing Spray 115ml

Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για νεογνά και μωρά 2 εβδομάδων που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα. Είναι επίσης ιδανικό για μικρά παιδιά ηλικίας έως 2 ετών.

Aboca Fitonasal Spray από 6 Ετών 30ml

Συμπυκνωμένο σπρέι που δημιουργεί ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό φιλμ και ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και, γενικά, για τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων, που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα.

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Vitabiotics Immunace 30caps

Το Immunace της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός ισχυρός συνδυασμός αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην προστασία του ανοσοποιητικού και την άμυνα του οργανισμού.