La Roche-Posay Hydreane Extra Riche Creme Peaux Sensibles 40ml

Κωδικός: K00045280

Μάρκα: La Roche-Posay

16,14 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Ενυδατική κρέμα για το ευαίσθητο δέρμα Ενυδατώνει και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος Για ξηρό ως πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα Η βασική φροντίδα ενυδάτωσης που προσφέρει καθημερινά στο δέρμα όλα τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού της La RochePosay συνδυάζοντας την ενυδάτωση την καταπράυνση και την επαναφορά της άνεσης στο δέρμα Με την αποδεδειγμένη καταπραϋντική αντιοξειδωτική και μαλακτική δράση του το Ιαματικό Νερό της La RochePosay ενυδατώνει και ανακουφίζει ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα Σε μια υφή που αγκαλιάζει απαλά το δέρμα αφήνοντας το μαλακό και απαλό Δοκιμασμένο κάτω από δερματολογικό έλεγχο Xωρίς Paraben Το δέρμα ενυδατώνεται τέλεια ενώ αποκαθίστανται η άνεση και η ελαστικότητα

K00045280
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Ενυδατική κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1, με δροσερή υφή και υποαλλεργική σύνθεση. Ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Η Aqualia Thermal Night Spa δρα την νύχτα ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς είναι δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο και δεν περιέχει paraben.

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Mad Beauty Minnie & Mickey Totally Devoted Pods Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση 2τμχ

Μάσκα προσώπου της Mad Beauty, Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream

Frezyderm Spot End Corrective 30ml

Πολυδύναμη λευκαντική κρέμα τοπικής εφαρμογής για άμεση και ταχεία δράση σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Ο συνδυασμός συστήματος λεύκανσης και συμπλέγματος κερατολυτικών ενεργών, μειώνει την παραγωγή της μελανίνης και αποχρωματίζει τις καφέ κηλίδες ενώ ενισχύει τη δράση των άλλων προϊόντων της σειράς SPOT END.