Korres Σαμπουάν Αμύγδαλο & Λινάρι για Ξηρά/Αφυδατωμένα Μαλλιά 250ml

Κωδικός: K00042219

Μάρκα: Korres

8,56 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Σαμπουάν για ξηράαφυδατωμένα μαλλιά με αμύγδαλο και λινάρι και εκχυλίσματα από δίκταμο ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την ΚρήτηΠληροφορίες Σαμπουάν που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ξηράαφυδατωμένα μαλλιά προλαμβάνοντας το σπάσιμο της τρίχας Ενυδατικοί παράγοντς από αμύγδαλο και λινάρι βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών διευκολύνοντας το χτένισμά τους Δερματολογικά ελεγμένοΣυστατικά Aqua Water Eau Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine Glycerin Laureth Citrate Acrylates Copolymer Glycol Distearate Althaea Officinalis Root Extract Benzyl Alcohol Butylene Glycol CocoGlucoside Coumarin Decyl Glucoside Dicaprylyl Ether Glyceryl Oleate Glyceryl Stearate Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Hydrolyzed Wheat Protein Hydrolyzed Wheat Starch Lactitol Levulinic Acid Limonium Gerberi Extract Linalool Linum Usitatissimum Linseed Seed Extract Niacinamide Origanum Dictamnus Flower Leaf Stem Extract Origanum Majorana Leaf Extract Panthenol Parfum Fragrance Polyquaternium Potassium Sorbate Prunus Amygdalus Dulcis Sweet Almond Fruit Extract Salicylic Acid Sideritis Syriaca Extract Sodium Benzoate Sodium Cocoamphoacetate Sodium Hydroxide Sodium Levulinate Sorbic Acid Tetrasodium Glutamate Diacetate Xanthan Gum Xylitol

K00042219
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Apivita Dry Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Ξηρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Klorane Aquatic Mint Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Ξηρά Μαλλιά 150ml

Ένα Dry shampoo που μειώνει τα μικροσωματίδια της ρύπανσης, προστατεύοντας τα μαλλιά από αυτή, δροσίζει το τριχωτό της κεφαλής και απορροφά το σμήγμα χάρη στο συνδυασμό της Υδάτινης μέντας.

Phyto Phytokeratine Repairing Shampoo 250ml

Το σαμπουάν Phytokeratin Shampooing Reparateur της Phyto είναι εμπλουτισμένο με φυτική κερατίνη. Kαθαρίζει και περιποιείται τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις καθημερινές επιθέσεις (στέγνωμα με πιστολάκι, ίσιωμα). Επιδιορθώνει τις ίνες των μαλλιών αφηνοντας τα ελαστικά και απαλά.