La Roche-Posay Active C Yeux 15ml

Κωδικός: K00035961

Μάρκα: La Roche-Posay

21,66 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Φροντίδα δερματολογικής επανόρθωσης των ρυτίδων γύρω από τα μάτια με ενεργή βιταμίνη C Καθημερινή περιποίηση ειδικά σχεδιασμένη με Βιταμίνη C σε συγκέντρωση που ενισχύει τη φυσική σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου για επανόρθωση των επιφανειακών ρυτίδων Οι ρυτίδες μειώνονται έως και το δέρμα γίνεται πιο λείο

K00035961
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Synchroline Synchrovit Eyes & Lips 15ml

Η κρέμα ματιών της εταιρείας Synchroline είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για ηλικίες 30+.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 15ml

Υφή: Cream

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream Κρέμα Λείανσης για Μάτια & Χείλη, 15ml

Η νέα σύνθεση Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream με το μοναδικό εργαλείο μασάζ για εσάς σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική νέα εμπειρία περιποίησης ματιών.

Η φροντίδα των ματιών περιέχει την επόμενη γενιά εφέ πλήρωσης όγκου και υποστήριξης δομής, χάρη στον επιστημονικό συνδυασμό Sea Emerald με πεπτίδια και εκχύλισμα ημερομηνίας που αποτελούν το σύμπλεγμα Sea Emerald VS.

Μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει σύσφιξη και απαλότητα.

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15ml

Balm Λάμψης για την περιοχή των ματιών
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το βάλσαμο με βιομιμιτική υφή εκχυλισμένο με χρυσαφένιους μικροανακλαστήρες αμέσως φωτίζει, θρέφει και απαλύνει την περιοχή του ματιού. Μέρα με τη μέρα, η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο ομοιόμορφη και τα μάτια αναζωονημένα. Τόσο ενισχυμένη όσο και φρέσκια, η φόρμουλα χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αίσθηση για τη φροντίδα αυτής της ευαίσθητης περιοχής.