Simulcium g3 Creme 75ml

Κωδικός: 31318

Μάρκα: Simulcium

28,13 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Κρέμα με οργανικό πυρίτιο που βελτιώνει στα αρχικά στάδια τις ραβδώσεις που έχουν δημιουργηθεί από εγκυμοσύνη δίαιτα αδυνατίσματος εφηβεία και προβλήματα διατροφής Προλαμβάνει τη δημιουργία ραβδώσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της εφηβείας και του αδυνατίσματος με την κατά γρηγορότερη ανανέωση των κυττάρων αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας Αποτρέπει τη δημιουργία κυτταρίτιδας με τη διάσπαση και τον περιορισμό της συσσώρευσης του υποδόριου λίπους δημιουργώντας νέο συνδετικό ιστό από ελαστίνη και κολλαγόνο προσδίδοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και αντοχή Η σύνθεσή της περιλαμβάνει οργανικό πυρίτιο εκχύλισμα κισσού εκχύλισμα φυκιών και υποαλλεργικό γαλάκτωμα Εφαρμόζεται στην κοιλιά στο στήθος στους γλουτούς και στη μέση

31318
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Synchroline Synchroelast Body Cream Συσφικτική Για Ραγάδες 200ml

Κρέμα σώματος που ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Ενδείκνυται για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς.

Οφέλη

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) από τον 3ο μήνα κύησης και διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας και σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) σε περιπτώσεις απότομης ανάπτυξης.Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα .

Συστατικά : Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides .

Ημερομηνία λήξης :11/2022