La Roche-Posay Kerium DS Shampooing Intensif Antipelliculaire 125ml

Κωδικός: K00002042

Μάρκα: La Roche-Posay

13,60 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Αντιπιτυριδικό σαμπουάν εντατικής περιποίησης για θεραπεία τριών εβδομάδων Με LHA που προσφέρει μικροαπολέπιση για την εξάλειψη της πιτυρίδας Απομακρύνει την επίμονη πιτυρίδα καθαρίζει σε βάθος και ανακουφίζει από τη φαγούρα από την πρώτη χρήση Έξι εβδομάδες μετά τη θεραπεία το κεφάλι παραμένει καθαρό και υγιές

K00002042
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Hei Poa Coconut Hair & Body Shampoo 150ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο με οργανικό πολτό καρύδας που προσφέρει ενυδάτωση αλλά και μία αίσθηση άνεσης. Με σύνθεση φυτικής προέλευσης που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και με μια αίσθηση άνεσης.

Klorane Conditioner with Quinine 200ml

Μαλακτική και Δυναμωτική Κρέμα για μετά το λούσιμο με κινίνη και βιταμίνες B με τονωτική και αναζωογονητική δράση ξεμπλέκει τα μαλλιά. Βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη δύναμη και τη λάμψη τους.

Vichy Dercos Nutrients Detox Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml

Το Vichy Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo είναι ένα εξισορροπιστικό ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού, χωρίς νερό. Για λιπαρά μαλλιά, ή μαλλιά που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

Klorane Aquatic Mint Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Ξηρά Μαλλιά 150ml

Ένα Dry shampoo που μειώνει τα μικροσωματίδια της ρύπανσης, προστατεύοντας τα μαλλιά από αυτή, δροσίζει το τριχωτό της κεφαλής και απορροφά το σμήγμα χάρη στο συνδυασμό της Υδάτινης μέντας.