• Μειωμένη τιμή

VICHY EAU THERMALE MINÉRALISANTE ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ

Κωδικός: K00003341

Μάρκα: Vichy

8,30 €
7,47 € -10%
με ΦΠΑ

Ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy για εξισορρόπηση, αναζωογόνηση και καταπράυνση, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και αναδεικνύουν την υγιή της λάμψη.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy για εξισορρόπηση, αναζωογόνηση και καταπράυνση, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και αναδεικνύουν την υγιή της λάμψη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy είναι πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία. Συμβάλλει στην ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και της ενυδάτωσης και βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή.

Προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε στην επιδερμίδα ψεκάζοντας από μικρή απόσταση ώστε να δημιουργηθεί ένα λεπτό υδάτινο στρώμα. Περιμένετε για λίγα λεπτά και σκουπίστεαπαλά. Ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα.Υποαλλεργικό.

ΣΥΝΘΕΣΗ

AQUA


K00003341
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Clear Improvement Detoxifying Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Thank You Farmer Back to Iceland Peeling Cream 150ml

Κρέμα απολέπισης της Thank You Farmer κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Filorga Skin-Unify Illuminating Even Skin Tone Cream 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Thank You Farmer Pure Daily Foaming Gel Cleanser 200ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Filorga Oxygen-Glow CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Υφή: Cream

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Froika Hyaluronic AHA-8 Cream 50ml Δερματολογική Κρέμα με Α Υδροξυοξέα Φρούτων

Φυσική κρέμα απολέπισης με οξέα α-υδροξυ φρούτων σε συγκέντρωση ΑΗΑ 8%Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύτηκαν στην επιφάνεια του δέρματος και επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία …