Dr. Brown's Κύπελλο με εύπλαστο καλαμάκι 270 ml κορίτσι

Κωδικός: 072239311394

Μάρκα: Dr Brown's

9,99 €
με ΦΠΑ

Κύπελλο με εύπλαστο καλαμάκι 270 ml για κορίτσι.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

072239311394
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A Little Lovely Company Forest Friends Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού 0.85lt Μ18 x Π12 x Υ6cm

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε μέντα χρώμα. H χωρητικότητα του είναι 0.85lt. Λόγω του σχεδίου και του μεγέθους του είναι κατάλληλο για τη μεταφορά snacks, ώστε να έχετε μαζί σας πάντοτε κάτι να τσιμπήσετε.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Μπλε Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Filorga Skin-Unify Illuminating Even Skin Tone Cream 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

 

The Lunch Bags Ισοθερμική Τσάντα Ώμου Construction 5 Λίτρων Κίτρινη Μ21 x Π16 x Υ24εκ.

Ισοθερμική τσάντα ώμου της εταιρείας The Lunch Bags σε κίτρινο χρώμα, κατάλληλη για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και τη συντήρηση τροφίμων και ποτών. Διαθέτει συνολική χωρητικότητα 5 λίτρων, επιτρέποντας την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά του καθημερινού, ατομικού γεύματος στο χώρο εργασίας ή το σχολείο. Έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα, για εύκολη και άνετη μεταφορά.

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 50ml

Το αντηλιακό της La Roche Posay είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Με Χρώμα

Vichy Neovadiol Replenishing Anti Sagginess Day Cream 50ml

Κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες, που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στο δέρμα. Επανέρχεται η πυκνότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται, η χαλάρωση μειώνεται και η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται. Με υφή απαλού θρεπτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με λιπαρά οξέα που αντιμετωπίζουν τη ξηρότητα της επιδερμίδας σε φάση εμμηνόπαυσης: έλαιο από πίτουρο ρυζιού, βερικοκέλαιο, κερί μέλισσας, βούτυρο Καριτέ. Απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, χωρίς να κολλάει, αφήνοντάς την απαλή χωρίς γυαλάδα.